Adepții și homosexualii: DEMAGOGIE CRÁSĂ!

646x404 (1)

Andreea Bălan, în fruntea paradei gay – deși e însărcinată, și vorbește cu multă nonșalanță despre iubire, despre educație,  despre respect:

Dar cum vor avea copii acești oameni,  homosexualii, pe care zice ea că-i iubește, îi susține și-i încurajează? Căci, pe de altă parte, ea, Andreea Bălan și ceilalți susținători ai homosexualilor (LGBT), ar trebui să știe că homosexualii, n-au cum să aibă copii, asta înseamnă că ei sunt o specie sau categorie de oameni care nu iubesc rasa umană, omul, copiii și perpetuarea,  dar nici nu doresc să aibe urmași de nume și sânge.

Ori ei … dacă vor să aibă totuși copii… se uită peste gard la vecinii tradiționali, oameni așezați la casele lor, gospodărește, și caută să le fure “legal” dintre copiii acestora, aflând  de obiceiul occidental de a-i  “ajuta”  prin “Protecția copilului“, și  pe homosexuali,  să se pricopsească și ei cu un copil-doi ca să-și exercite în mod liber iubirea lor atât de(a)preciativă de trăitori homosexuali, stare  atât de lăudată de destui oameni, dar care nu prea știu ce vorbesc.

Ce va spune Andreea dacă printr-un concurs de împrejurări aleg și decid alții , dar în mod “legal” ca un cuplu de gay (de bărbați) să-i crească copilul sau copiii ei, cum se întâmplă în Anglia cu copiii lui Florin Barbu? (Doamne apără și păzește, nu-i doresc asta nici unui român să treacă prin astfel de drame inimaginamil de dureroase, paralizante).

De regulă, fiecare  om a  venit în lume prin relația normală dintre un bărbat și o femeie, de obicei căsătoriți, creștini ortodocși (vorbind specific României). Deci, cum putem, dragă Andreea, să ne lăsăm purtați de un val periculos (care vine din Occident) în loc să îndemnăm oamenii să-și vină în fire și să caute să-și întemeieze fiecare o familie normală, în care să aibă copiii lor, sânge din sângele lor, copii care să le ducă pe mai departe fiorul nostru românesc de íe, de râu, de ram:

Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul…
Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,
Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,
Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;
N-avem oşti, dară iubirea de moşie e un zid
Care nu se-nfiorează de-a ta faimă, Baiazid! (Eminescu, Scrisoarea III)

Calea pe care merg ei, homosexualii, e un drum  înfundat. Un POPOR e respectat și prin numărul lui, numeric, și prin oamenii săi de frunte, cum au fost Eminescu, Iorga, Caragiale, Eliade, Stăniloaie…

De aceea, să ne iubim țara și oamenii ei, România, să ne aducem fiecare aportul nostru, substanțial,  și în acest sens și să ne mândrim că suntem români, ținând sus stindardul tradițiilor românești.

_________________________

Andreea Bălan, în fruntea paradei gay alături Michael Roth ministru de stat al Germaniei pentru Afaceri Externe, Violeta Alexandru ministru delegat pentru dialog civic, Dean Thompson – șef adjunct al ambasadei SUA Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii.

Andreea Bălan, declaraţie-şoc: “Aş putea avea un copil gay”

Advertisement

One thought on “Adepții și homosexualii: DEMAGOGIE CRÁSĂ!

  1. Pingback: Comportamentul homosexual — născut, dobândit sau alegere liberă? – Revista ARMONIA – Saltmin Media

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.