Camelia Smicala a PRIMIT prin HOTĂRÂRE JUDECĂTOREASCĂ custodia copiilor, dar Protecția Copilului NU se supune…!

Foto Facebook

Foto Facebook

O veste extraordinară. Un judecător din Finlanda a hotărât ca dr. Camelia Smicala să primească înapoi cutsodia celor doi copii ai ei, dar Protecția Copilului din Finlanda nu execută decizia judecătorului…!

Camelia Smicala: Azi am primit, prin hotărâre judecatoreasca, custodia copiilor inapoi. Prin aceeasi hotărâre, copiii au domiciliul la mine. Dar protecția copilului, LASTENSUOJELU = “Banevernetul finlandez”, refuză să-mi înapoieze copiii și să pună în aplicare hotărârea judecătorească.

Politia nu vrea sa o ajute sa isi ia copiii acasa:

Din pacate nu merge asa. Poliția finlandeză nu are curajul să meargă să ia copiii. Protectia copilului in Finlanda e stat in stat, ca si in Norvegia. Nici o altă oficialitate nu are curajul să se bage. Iar presa finlandeză e mută.

Tänään olen saanut huoltajuus takaisin.Oikeuden päätöksen mukaan,lapset pitäisi asua mun luokse.Mutta lasyensuojelu kieltää oikeuden päätöksen noudattamisen ja lasten palauttaminen kotiin

(Explicatie de la un prieten de pe Facebook, Filip:  – Nu protecția copilului a hotărât să i se înapoieze copiii, ci, judecătorul care instrumentează cazul ei și-a retras toate hotărârile anterioare, ceea ce, automat, înseannă că acum copiii ar trebui aduși iar la Camelia! Dar se opune tocmai serviciul de protecție a copilului… Ceea ce e strigător la cer! )

Inscrie-te la PAGINA FACEBOOK – Suport pentru Dr. Camelia Smicala si copiii ei

Semnați si distribuiți, vă rugăm! –

Protejați românii – părinți și copii – de abuzurile din lume

PETIȚIE,

Domnule președinte Klaus Iohanis, domnule prim ministru, domnule ministru de externe, domnilor și doamnelor ambasadori ai României, domnilor și doamnelor parlamentari europeni români vă rog să vă implicați activ și cu toată hotărârea în ajutorarea concretă a părinților români ai căror copii – cetățeni români prin naștere, conform legii –  au fost ori sunt sechestrați de instituții de așa zisă protecție socială și/sau a copilului în țări din Europa precum Marea Britanie, Norvegia, Finlanda și oriunde există asemenea situații! Aduc spre exemplificare cazurile Bodnariu (Norvegia), Smicală(Finlanda) și Barbu sau Brădeanu în Marea Britanie precum și oricare caz în care un cetățean român, părinte sau copil, este în situație de risc într-o țară străină.

Domniile voastre cunosc toate aceste cazuri! Sunt români plecați din vatra strămoșească în căutarea unei vieți mai bune goniți violent de sărăcia instituită de impotența clasei politice și administrațiilor românești din ultimii 26 de ani – impotență demonstrată în a administra banul public in folosul cetățeanului, aceeași aleși demonstrând că sunt extrem de potenți în a-și însuși acest ban în folos personal…

Se impune, acum, în ceasul al doisprezecelea să vă orientați atenția și asupra salvării acestor copii și redării lor familiilor – mame, tați sau soț și soție – române! Doar sub protecția părintelui, înconjurat de dragostea acestuia, dezvoltarea normală a copilului este posibilă și nu în grija autorităților, în case de copii unde sunt abuzați fizic și, mai ales, psihic, ori, și mai grav, în grija unor părinți homosexuali!.

Vă rog să dispuneți înființarea la nivelul instituțiilor românești cu activitate în domeniul protecției copilului și al familiei un birou specializat în care situațiile critice sau potențial critice să fie contabilizate, documentate și controlate prin soluții legale în țările respective!

Prin menirea și influența dvs vă rog să interveniți cu proteste vehemente pe lângă guvernele țărilor respective față de asemenea practici a căror finalitate va fi, cu siguranță, distrugerea ireversibilă a unor vieți!

Atașez imaginea unei mame, medicul Mihaela Camelia Smicală careia, în Finlanda, i-au fost luați copiii în urma unei serii repetate de abuzuri comise de instituțiile acestui stat împotriva ei!

Clik pe poza pentru petitie:

Mihaela Camelia Jalaskoski (Smicală) FOTO NASUL TV

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

_________________________________

Trimiteti felicitari lui Victoria si Naomi Sutton Bradeanu care va implini 13 ani departe de mama ei

Album FOTO – VIDEO – PROTEST Anti Barnevernet in OSLO, NORVEGIA 11 iunie 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.