GOSPEL HERALD: Miracol într-o familie de musulmani !

woman-praying-in-a-church-in-middle-eastOrice femeie care se naște într-o familie musulmană trebuie să urmeze această credință întreaga viață. Dar nu este și cazul lui Gulzhan, o femeie musulmană,  devenită de-un timp o înflăcărată credincioasă lui Isus Hristos!

Ea L-a întâlnit pe Isus intr-un vis. După această miraculoasă întâlnire, Gulzhan s-a decis sa-i predea inima lui Isus și să-L accepte ca Domn și Mântuitor al vieții ei.

Aceasta decizie „trădătoare” s-a răspândit rapid în satul în care locuiește femeia și unde credința islamică este profund înrădăcinată în mințile oamenilor.

Gulzhan s-a confruntat cu persecuție sătenilor. Aceștia veneau la casa ei și-i explicau că noua ei credință este un lucru „rău” și că este „ridicol” să creadă în Isus Hristos. Gulzhan s-a hotărât să nu mai iasă afară din casă pentru a evita persecuția din partea comunității, relatează Gospel Herald.

Cu toate acestea, persecuția nu a încetat. Elemes, soțul lui Gulzhan, nu a fost de acord cu noua ei credință. Îi era rușine de această credință și de soția lui care se convertise. A început să fie violent cu Gulzhan.

Ori de câte ori soțul ei o vedea citind Biblia, o trântea la pământ și o lovea în timp ce blestema și spunea cuvinte jignitoare la adresa lui Isus Hristos. Femeia, care citea Biblia în fiecare zi, a început să facă acest lucru în secret, pentru a scăpa de bătaia soțului.

Chiar dacă Gulzhan se confrunta cu persecuția din partea soțului său, ea nu a dorit să se desparta de el. Citise în Sfânta Scriptură că trebuie să aibă răbdare și dragoste în inima ei în vremuri de necaz. Ori de câte ori se simțea singură sau cu probleme, ea se ruga la Dumnezeu să-i atingă inima lui Elemes.

Într-o zi când Gulzhan citea din Cuvântul lui Dumnezeu, soțul ei a dat-o afară din casă, deși afară era zăpadă. Nu i-a dat nici pantofi și nici haine soției sale. În ciuda acestui fapt, în interiorul sufletului ei L-a lăudat pe Domnul.

Dumnezeu mi-a umplut inima cu Duhul și bucuria Lui”, a spus Gulzhan. „Pur și simplu am început să cânt, să nu simt frigul și să uit că nu am un loc unde să stau.

În cele din urmă, Elemes i-a permis să se întoarcă acasă, dar tot se confrunta cu bătăi din partea soțului ei. Gulzhan a fost puternică, a citit Biblia în fiecare zi, și s-a rugat lui Dumnezeu să o întărească și mai mult.

După aproximativ un an, într-o noapte, Elemes s-a trezit panicat. Nu se mai putea mișca. A început să țipe în timp ce paralizia i-a cuprins întregul trup. Elemes stătea paralizat în pat, și după câteva zile, Dumnezeu a început să-i umple inima cu o teamă sfântă.

Într-o noapte, Dumnezeu i-a apărut în vis lui Elemes și i-a spus că paralizia este rezultatul insultelor pe care i le-a adus lui Isus și sotiei sale. În decurs de o săptămână, Elemes s-a pocăit, s-a smerit în fața lui Dumnezeu și i-a cerut soției sale iertare pentru tot ce i-a făcut. După aceea, el a întrebat-o pe Gulzhan dacă ar putea să se roage pentru el împreuna cu alți credincioși.

Procesul de vindecare nu a fost instantaneu. Dumnezeu i-a vindecat treptat trupul lui, începând cu partea superioară, coborând spre picioare.

Zi după zi, el a simțit dragostea lui Dumnezeu pentru el. Când și-a revenit complet, Elemes a devenit cel mai puternic aliat al soției sale în răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu.

Sursa: http://afirmativ.com/2015/12/12

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.