Să plătești mai bine de 60.000 de Euro pe un bolid Mercedes, când poți avea o Dacia Duster cu 15.000 de Euro?

Foto Ora de SibiuOrice risipă este o soră mai mică a sărăciei.” (Autor necunoscut)

Se știe că excesul e periculos în orice domeniu, în abținere ca și în lăcomie, în cumpătare ca și în risipă.” (Voltaire)

 Mitropolitului Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, nu i-a picat deloc bine că jurnaliștii i-au pozat bolidul achiziționat de curând – un Mercedes de top, modelul E350 4matic, cel mai nou din serie!

“De săptămâni bune, Mitropolitul Ardealului merge la evenimentele la care este invitat cu un bolid de lux în valoare de cel puţin 60.000 de euro, potrivit site-ului oradesibiu.ro. Aşa s-a întâmplat şi vineri, atunci când Mitropolitul Ardealului a fost prezent la inaugurarea unui centru de cercetare la Spitalul Judeţean Sibiu. După ce a ţinut o slujbă de sfinţire s-a îndreptat spre maşina care îl aştepta afară. Acesta a fost momentul în care cei prezenţi au rămas cu gura căscată când au văzut în ce bolid s-a urcat ÎPS Laurenţiu Streza. Mândru de noua achiziţie, Mitropolitul a trecut prin faţa credincioşilor, urcându-se în limuzina care îl aştepta şi care, cel mai probabil, l-a condus către Mitropolie.” citim în adevărul.ro.

Citeste mai mult: adev.ro/o6eemq

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s