BELGIA conduce EUROPA la DEZASTRU, dar …AVERTIZEAZĂ!

Belgia

Europa va găzdui în curând mai mulţi musulmani decât creştini. Aceasta este noua realitate

Ministrul belgian Koen Geens a declarat că Europa poate nu realizează, însă aceasta este realitatea: musulmanii vor depăşi numărul creştinilor din Europa.

 Comentariile acestuia au fost urmate de cele ale prim-ministrului belgian Jan Jambon, care a declarat că instituţiile europene nu ar trebui să transforme Islamul într-un inamic, spunând că acesta ar fi cel mai rău lucru pe care l-ar putea face.

Geens a declarat în cadrul Parlamentului European că în curând vor exista mai mulţi practicanţi musulmani decât creştini în Europa, iar acest lucru nu se datorează faptului că există prea mulţi musulmani, ci faptului că practicanţii creştinii sunt mult mai puţini.

Jambon a adăugat: ”Există între 600 şi 700.000 de musulmani în Belgia, iar majoritatea ne împărtăşesc valorile. A face un inamic din toţi aceşti oameni înseamnă a crea multe probleme. Trebuie să vedem cine sunt teroriştii, cine îi susţine, care sunt reţelele din care fac parte. Aceasta trebuie să abordarea şi trebuie să atragem ceilalţi musulmani de partea noastră, nu împotrivă”, scrie The Sun.

Sursa: Gândul.Info

http://www.gandul.info/international

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.