16 APRIL: Mii de români au ieşit în stradă sâmbătă, în semn de solidaritate faţă de familia Bodnariu din Norvegia

Suceava

„Norvegia, ai crezut că nimeni nu îţi va descoperi atrocităţile“

Mii de români au ieşit în stradă sâmbătă dimineaţa, în semn de solidaritate faţă de cazul Bodnariu, familia ai cărei copii au fost luaţi de Barnevernet, serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia.

Românii au ieşit în stradă sâmbătă atât în ţară, cât şi peste hotare, pentru a-şi exprima solidaritatea faţă de familia Bodnariu, care şi-a pierdut cei cinci copii, după ce Bernevernet, serviciul norvegian de Protecţie a Copilului, a decis să îi ia din familie. Între timp, soţii Bodnariu au reuşit să-şi recupereze unul dintre copii, pe cel mic.

Cluj

CLUJ

Peste 2.000 de persoane au ieşit în stradă în Cluj-Napoca, pentru a protesta. Clujenii s-au adunat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca şi au venit la protest cu pancarte pe care sunt scrise lozinci anti-Barnevernet, Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia. „Norway let the children back to their family“, „Reunite the Bodnariu family“, „Norvegia, nu separa familia Bodnariu”, „Barnevernet =family destroyer”, „Barnevernet – childhood killer”, sunt câteva dintre mesajele ce apar pe pancarte.

Citeste mai mult: adev.ro/o5q5yb

***

_______________________________________

Citiți și

Peste 4.000 de oameni au ieșit în stradă la București pentru a cere Barnevernet să returneze copiii familiilor de care i-a despărțit
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.