O reputată cercetătoare, astronom și fizician, de la ateism la credința în Iisus Hristos (Mărturie)

 

O reputată cercetatoare, astronom si astrofizician, a renunțat la ateism si a îmbrățisat credința în Isus Hristos, după ce a înțeles că Universul și toate minunile lui sunt creația lui Dumnezeu.

Sarah Salviander (University of Texas at Austin), a disprețuit creștinismul încă de la o vârstă fragedă, astfel încât nu a vrut să cunoască nimic despre credința creștină, până când dovezile științifice pe care le-a acumulat în urma cercetarilor, au convins-o că trebuie să existe un Creator a tot ceea ce se află in Univers, relatează sixdayscience.com.
Ea marturiseste ca parintii sai erau atei, care i-au spus că Dumnezeu nu există, asa incât tot timpul a fost invățată să creadă că „crestinismul este pentru oamenii slabi”.

„Creștinismul este pentru oamenii slabi”

Nici cand a urmat studiile universitare, Sarah nu a gasit raspunsuri la intrebarile existentiale si nici la problemele majore ale societatii. Ea nu intelegea deloc de ce oamenii sunt atat de nemultumiti in viata.
Mai tarziu, ea a ales sa urmeze specializarea in Fizica si Matematica. In acest moment, in campus, ea a cunoscut colegi crestini cu care s-a imprietenit. „Pentru prima data in viata mea am intalnit crestini. Ei erau veseli, fericiti, inteligenti si am constatat ca si profesorii ii admirau pe acesti crestini”, a declarat Sarah.

Ea si alti colegi au primit o bursa pentru a studia nasterea Universului. „Experienta aceasta de a studia Universul si nasterea lui a fost atat de minunata, incat am comparat acest lucru cu ceea ce ne spune Psalmul 19: Cerurile spun slava lui Dumnezeu, si intinderea lor vesteste lucrarea mainilor Lui. Atunci am realizat pentru intaia oara in viata mea ca de fapt Dumnezeu exista si ca notiunea de creator nu era doar o notiune filosofica banala asa cum crezusem pana atunci”.

Un episod dureros din viața ei a fost moartea copilului în vârstă de numai șase luni

Am fost foarte trista si eram foarte dezamagita, dar am avut o viziune. Am vazut un copil in brațele primitoare ale Tatălui Său ceresc. Doar atunci am găsit pacea, a declarat Sarah. Ea si  Continue reading  AFIRMATIV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.