Judecătorul Cristi DANILEȚ, un înfocat susținător al Barnevernet-ului norvegian, se află în Norvegia

sediul-barnevernet-oslo-norvegia

Sediul Barnevernet Oslo, Norvegia

Ai noștri tineri… judecători …și ideile lor preconcepute…bătute în cuie!

Ne anunță Jurnal de Nord – Ziarul din Norvegia:

”Bună dimineața din Trondheim, Norvegia! O delegatie a CSM, Inspectiei Judiciare si SNG, delegatie din care fac și eu parte se află pentru cateva zile in Norvegia, la invitatia si pe banii omologilor nostri. Vom afla cum functionează CSM-ul lor, justitia lor si, sincer, ma voi interesa si de sistemul de protectie a drepturilor copiilor. Stati pe aproape!” [sublinierea ne aparține]https://www.facebook.com/cristi.danilet/posts/1078377498871061

”Azi am avut o discutie cu autoritatile norvegiene despre sistemul de protectie a copiilor. cristian-daniletAm confirmarea ca, dpdv legal, sistemele noastre sunt similare. Voi face rost curand si de cifre. Mai am de stat de vorba, joi, cu romani stabiliti aici. Dupa care voi avea o pozitie publica fata de recentele manifestari anti-norvegiene ale unor romani. Deocamdata pot spune doar atat: imi e jena cat de usor suntem manipulati si cata ura aruncam asupra unui sistem pe care nu il cunoastem, ignorand insa evidentele din tara noastra.”

https://www.facebook.com/cristi.danilet/posts/1079279032114241

***

[Pe banii lor, ce-i drept,  norvegienii caută sprijin oficial din România care să le cânte în strună precum o face dna Mugiu Pippidi, la rândul ei plătită regește ca să codcodăcească la fiecare ou de aur norvegian intrat în visteria proprie. Comentarii mai savante credem că sunt de prisos.

“Dreptul” la ei funcționează ca și la unii judecători români care se afirmă prin juvenilitate-n gândire și comportament, prin tendința lor de-a se antepronunța în varii chestiuni și direcții proprii care le stăpânesc mediocritatea. Cei care la ora actuală încă nu cunosc modul aberant de operare al BARNEVERNET-ului, denotă că  încă n-au aflat nici cel puțin că micuțul Ezekiel Bodnariu, după ce fusese ridicat precum un infractor periculos la nici 4 luni de la sânul mamei la 16 Noiembrie 2015, la 05 Aprilie 2016, un Judecător autentic a decis întoarcerea deîndată acasă la mamă și tată, iar BARNEVERNET trezit la realitate n-a mai făcut recurs, după ce tergiversase judecarea cazului peste 3 luni de zile…!

Dar încercăm o întrebare directă: Domnule Danileț,  CINE PLĂTEȘTE pentru pagubele extraordinare produse de Barnevernet și legislația norvegiană, familiei Bodnariu și multor altor familii? Ca om liber… ce sunteți, ați avea curajul să locuiți în Norvegia ca  familie, cu copii minori? Barnevernet fără motive întemeiate poate ridica oricând orice copil dorește din orice familie. Nu cunoașteți statisticile, că peste 75% din copiii ridicați de Barnevernet pentru mai binele lor, mai apoi au probleme psihice? N-aveți timp să vă edificați asupra realității în ce privește Barnevernet?

Domnilor și doamnelor judecători, n-aveți curajul de-a fi sinceri? Ce veți spune când soția/soțul, copiii și prietenii dvs. vor afla caracterul duplicitar, nesincer și superficial pe care îl adoptați, în timp ce pretindeți că sunteți un om imparțial?

Extremistul de dreapta Anders Behring Breivik care a ucis 77 persoane la 22 iulie 2011, a avut aceeași soartă, oferită de Barnevernet și adepții că Norvegia e o țară democratică, prosperă, ecelentă:  Anders  Breivik, cu părinți divorțați, un tată diplomat şi o mamă infirmieră, care s-au despărţit la scurt timp după naşterea sa. “Anders este un copil pasiv care fuge un pic de contactul uman, un pic anxios (…) cu un zâmbet fals şi dezarmant“, scria un psiholog, în timp ce copilul avea doar patru ani. “În mod ideal, el ar trebui plasat într-o familie stabilă“, adaugă el în acest raport divulgat de presa norvegiană. Mesajul nu este urmat de efecte şi tatăl, la rândul lui, eşuează în justiţie în încercarea de a obţine custodia fiului său.]

Două linkuri despre acest judecator –

Câteva comentarii pe pagina de Facebook acestor postari:

Bogdan Ioachimciuc Procedural, sistemul poate fi impecabil. Insa, atunci cand sistemul rapeste copiii de langa parinti, FARA nicio avertizare, FARA o ancheta premergatoare, FARA o hotarare judecatoreasca, FARA masuri preliminare, atunci el este opusul justitie. Este o arma oarba in mana unor oameni de cele mai multe ori iresponsabili in subiectivitatea lor. Statisticile referitoare la incidenta tulburarilor psihice si mentale in randul copiilor rupti brutal de parinti si frat/surori sunt graitoare. Doar nu va asteptati sa isi inceapa expunerea cu asta. Ruperea unui copil, mai ales a unui SUGAR de 3 luni, de familie trebuie sa aiba loc in situatii cu totul exceptionale, de pericol iminent, ceea ce NU este cazul nici pe departe in majoritatea cazurilor. Aceasta ar trebui sa fie ultima masura la care se recurge, nu cea cu care se incepe. Daca privim lucrurile doar dpdv procedural, da, cadem in extaz si adulam minunatul sistem norvegian de asa-zisa protectie a copilului, sistem care nu estecontrolat legal de vreo institutie. Inainte de a fi magistrati, trebuie sa fim oameni pentru ca dimensiunea umana a situatiei este tragica, iar sistemul juridic de care ne declaram impresionati atat de usor produce absolut nejustificat mai multa nedreptate, durere si consecinte nefaste decat pretinde ca rezolva.

Elvira Ildiko Anderson Imi permit sa va intreb daca ati pus vreodata piciorul pe pamant norvegian, daca aveti vreo experienta personala cu serviciul de protectie a copilului sau sunteti psiholog/psihiatru de profesie. Personal sunt medic pediatru specialist in psihiatrie infantila, am 6 ani experienta in Romania si 19 in Norvegia. Am lucrat si lucrez cu copii traumatizati in fiecare zi si experienta acumulata in cei 25 de ani de activitate profesionala, precum si literatura de specialitate nu sustine teoria dumneavoastra. Modul de actiune al serviciului de protectie a copilului descris de dumneavoastra nu corespunde cu realitatea din Norvegia. Statisticile de care vorbiti nu exista sau le interpretati gresit datorita necunoasterii limbii in care au fost publicate. Chiar va asumati responsabilitatea pentru cele afirmate sau e doar o parere care sustine campania antibarnevern initiata de miscarea penticostala americana. Afirmatiile se bazeaza pe informatii din presa?

Cristi Danilet Elvira Ildiko Anderson cu dvs vreau sa ma intalnesc in mod special!!

Lancrajan Maria Ați avut o discuție. …… cu autoritățile norvegiene…….suna atât de vag ! Din câte știu Barnevenet este o instituție total independenta. Poate ne spuneți mai precis , cu care autorități ați discutat …..
Dar cu părinții care si-au pierdut copiii nu vreți sa discutați, d-le Judecător. Nu de alta dar un Judecător de obicei asculta ambele părți. Altfel nu puteți fi obiectiv. Cu atât mai mult cu cât ați plecat de acasă având deja un punct de vedere.

Cristi Danilet Din pacate nu stiti ce e Bernevenet…..

Via: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Foto 2: http://www.presalocala.com

***

ÎNCĂ UN MERCENAR AL NORVEGIEI – JUDECĂTORUL CRISTI DANILET – ESTE DE PARTEA BARNEVERNET

Cu tristețe trebuie să recunosc un defect al nației noastre: nimeni nu ne trădează mai rău decât ai noștri! Blidul de linte norvegian este suficient pentru domnul Danilet! Suficient să bată câmpii, suficient să debiteze informații eronate și suficient să ignore realitatea!

Domnul Danileț ne acuză că nu cunoaștem sistemul norvegian. Dânsul nici atât! Dar noi cunoaștem familia Bodnariu și tragedia lor, pe care dumnealui o ignoră!

Nu știu dacă este sau nu căsătorit și nici dacă are sau nu copii. Să stea în Norvegia, acolo unde sistemul îi este așa de drag și să se bucure de el…

https://popaspentrusuflet.wordpress.com/

Advertisement

5 thoughts on “Judecătorul Cristi DANILEȚ, un înfocat susținător al Barnevernet-ului norvegian, se află în Norvegia

 1. Octavian D. Curpas

  Ii recomand domnului Cristi DANILEȚ sa ramana in Norvegia, sa se bucure din plin de sistemul lor. Un judecator cu o astfel de mentalitate (care inghite propaganda norvegiana socialista pe nemestecate) nu are ce sa caute in magistratura. Anticipam de acum ce decizii e in capabil sa ia in instanta un astfel de judecator.

 2. corneliu

  Domnule Danilet, faceti rusine Romaniei cu astfel de afirmatii. Ar putea sa va fie rusine si dumneavoastra, cel care sunteti manipulat sa spuneti ceea ce nu stiti.

 3. Am aflat de la o emisiune a Antenei 3, de acum vreo tre-patru ani, ca acest judecator ( Cristi Danilet ) a fost dat in judecata de mama lui ptr ca a lasat-o sa se chinuie in saracie lucie fara sa primeasca de la el niciun ajutor., el ajungind deja in CSM. Daca lucrurile sunt reale ( iar Anteana 3 a prezentat o copie dupa actiunea judecatoreasca, deci se poate presupune ca sunt reale) atunci mentalitate acestui individ este una neaxata pe valori umane santaoase.
  Iar chestia ca individul aproba zoofilia, este o mizerie a celor care au copiat postarea de pe fb a discutiei intre Cristi Danilet si un al internaut. Acolo, in discutai aceia Cristi Danilet a raspuns ironic, cu o ironie macabra, mizerabila, dar cu ironie si nu a fost o confirmare a unei atitudini reale.
  Insa, desigur, ca si ironia asta macabra, uriita, denota mentalitatea si constructia psihica dezacxata a acestui individ, lipsit deci de rezonabilitate, de echilibru, de un bun simt omenesc
  Deci : cepretentie sa ai de la el si la fel si de la madam Pipidi, care din prea multa incredere in judecatile ei si din traseul ideologic fixat de cei care o alimenteaza cu bani ajunge sa bata campii

 4. timotei

  Prima caracteristica a unui lider,om politic ,ce o fii, e sa fie un exemplu….ce exemplu poate fii un pervers???DACA AR MAI AVEA O FARAMA DE CONSTIINTA AR FII OM,problema e ca oamenii caraora le-a murit constiinta,NU MAI AU DISCERNAMANT,ASA CA NU E DE MIRARE CA NU MAI POT DEOSEBI BINELE DE RAU si se coboara la nivelul patrupedelor………..Si totusi mai este speranta si pentru patrupede…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.