Bucureștenii cer STOP-area Mega-Moscheii: “Îi acceptăm, dar să nu ne calce pe cap”

Uriașa MOSCHEE proiectată să se construiască în Capitală stârnește noi proteste –  Se impune demisia lui CIOLOȘ și IOHANNIS, dar totodată și a Patriarhului Daniel!

(pentru duplicitate, lipsă de transparență și incompetență în gestionarea intereselor României) 

61792349

Creștinii nu vor Mega-Moschee la București

Doi bucuresteni cer în instanță să fie anulată hotărârea de guvern prin care a fost cesionat un teren în zona Romexpo pentru ridicarea lăcașului de cult musulman.

Cătălin Berenghi: “Europa e îngenuncheată de cei pe care îi avem aici. Îi acceptăm, îi apreciem,  îi primim bine, dar să nu ne calce pe cap.

Normal, dacă stăm strâmb și judecam drept, ar trebui să stopăm această construcție.

Cătălin Gornic: “În spațiile publice or să fie cum toată lumea pune cruce la mort, așa și noi puem cruci peste tot.

Pe de alta parte guvernul turc ar fi alocat 3 milioane de euro pentru constructia moscheii si s-au facut demersurile necesare la primaria Capitalei.

Dar în contextul actual, unul dintre reprezentanții musulmanilor este rezervat.

Dr. Abu Al-Ola Nagi Al-Ghithy: Ca musulman, mă bucur să avem o moschee, însă dat fiind ce se întâmplă acum, cred că ar fi mai bine să se amâne construcția, că nu e nevoie chiar acum de așa ceva,  nu e grabă.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/

One thought on “Bucureștenii cer STOP-area Mega-Moscheii: “Îi acceptăm, dar să nu ne calce pe cap”

 1. Victor

  SPUNE TUTUROR ROMANILOR CU SUFLET INCA VIU: Duminica 10 aprilie, de la ora 16.00 protest în față la Cotroceni (la Statuia Leu) împotriva mega moscheii de la București, ca reacție la lașitatea președintelui Iohannis care s-a comportat ca un vasal al Turciei.

  mentiune:
  NU CAUT SA FAC RECLAMA VRE-UNUI PARTID (sunt PROFUND DEZAMAGIT DE TOATE) sau politician (deasemenea, ii desconsider pe 99% din toti asa-zisii politicieni de dupa Ceausescu), CI PROTESTULUI IMPOTRIVA MOSCHEII – pe care mi-l doresc DIN TOATA INIMA SA FIE URIAS, FIINDCA ESTE ESENTIAL PENTRU NOI ROMANII, CA ACUM, RAPID, SA REACTIONAM MASIV, CATEGORIC, FERM – IMPOTRIVA DUSMANILOR DE MOARTE A CEEA CE AVEM MAI SFANT: CREDINTA ORTODOXA, FAMILIA, IDENTITATEA ROMANEASCA.

  DACA VOM CONTINUA SA RAMANEM AMORTITI, ANESTEZIATI IN SOMNUL CEL DE MOARTE – ASA CUM ne-am afundat de 26 de ani, VOM DESCOPERI IN SCURT TIMP, IN CEL MAI SERIOS MOD POSIBIL, INCA DE AICI DE PE PAMANT, CUM ARATA IADUL.

  „Duminica 10 aprilie, de la ora 16.00, Partidul România Unită va protesta în față la Cotroceni (la Statuia Leu) împotriva mega moscheii de la București, ca reacție la lașitatea președintelui Iohannis care s-a comportat ca un vasal al Turciei.
  Administrația Prezidențială a anunțat astăzi pe surse variate că va permite construcția mega moscheii, dând vina pe alții pentru vasalitatea președintelui în fața lui Erdogan. Președintele Iohannis nu are nicio scuză pentru această moschee și comite un act de rușine națională. Mega moscheea de la București este un afront adus istoriei creștine a neamului românesc și o batjocură la adresa înaintașilor noștri care și-au dat viața pentru a-și apăra țara de invazia Imperiului Otoman.
  Prin gestul său de a permite unei puteri străine să construiască o mega moschee în București care să expună România la prozelitismul islamic într-o perioadă în care acesta aruncă în aer Europa, președintele Iohannis încalcă prevederile constituționale și se impune suspendarea sa. Președintele Iohannis se face vinovat de încălcarea mai multor articole din Constituție, ceea ce constituie motiv de suspendare: articolul 54, Fidelitatea faţă de ţară, ”(1) Fidelitatea faţă de ţară este sacră” și articolul 80, Rolul Preşedintelui, ”(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării”. Prin cedarea în fața Turciei, președintele Iohannis și-a încălcat grav fidelitatea față de țară și a dat o lovitură grea independenței naționale, câștigate cu preț de sânge în Războiul de Independență din 1877-1878. De asemenea, acceptând cotele obligatorii de migranți, președintele a încălcat articolul 3 din Constituție: Teritoriul, ”(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”.
  Dacă Parlamentul țării ar reprezenta cu adevărat România, așa cum a făcut-o în 1877, președintele Iohannis ar fi imediat suspendat și apoi românii ar fi cei care ar decide dacă își mai doresc să continue cu un șef al statului care își închină țara Turciei și care acceptă colonizarea de populații străine pe teritoriul național!”
  Deputat Bogdan Diaconu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.