Mărturisire emoționantă a unei tinere salvată miraculos de la Colectiv

corina-ionic89bc483

O tânără salvată miraculos de la Colectiv, mărturisire emoționantă despre întâlnirea cu Dumnezeu: Sunt atee. Atunci a fost prima dată in viața mea când am rostit numele lui Dumnezeu și i-am cerut ceva: să mă salveze. Și m-a salvat!”

Tânăra atee de la Colectiv a șoptit pentru prima data ‘Dumnezeu’… și I-a cerut să o salveze…

Corina Ioniță este una dintre tinerele care a reușit să scape cu viață din tragedia de la Colectiv. A fost rănită, tratată într-un spital din Anglia, dar acum a revenit acasă. Tragedia de Colectiv a fost momentul în care Corina, o atee convinsă, l-a descoperit pe Dumnezeu, cerându-i să o salveze.

Era în club cu prietena ei, când a izbucnit incendiul. A fost arsă și a leșinat printre cadavre, dar s-a trezit în brațele unui erou necunoscut.

Ea a povestit, în exclusivitate pentru Observator, cum, în fața morții, l-a descoperit pe Dumnezeu. „Mi-a luat întâi părul foc, apoi spatele și mâna. Am simțit cum efectiv telefonul mi se topește în mână. În momentul în care focul m-a cuprins, am fost sigură că voi muri. Eram prinsă la mijloc, nu aveam scăpare. Eram sigură că voi muri.

 Eu nu sunt credincioasă. Sunt atee. Și a fost pentru prima dată in viața mea când am rostit numele lui Dumnnezeu și i-am cerut ceva: i-am cerut să mă salveze. Și m-a salvat!”, spune tânăra care, odată cu infernul prin care a trecut în ziua de 30 octombrie, a ajuns să-L cunoască pe Dumnezeu.

 „De atunci, îi vorbesc lui Dumnezeu. Nu știu dacă mă aude, dar mie îmi face bine.Cu siguranță m-a trimis acolo ca să învăț o lecție și cu siguranță m-a salvat pentru că mai am ceva de făcut aici!”, mărturisește Corina.

CITESTE mai MUULT aici – http://www.activenews.ro/stiri/O-tanara-salvata-miraculos-de-la-Colectiv-marturisire-emotionanta-despre-intalnirea-cu-Dumnezeu

Corina Ioniţă a supravieţuit miraculos,

după ce a fost cuprinsă de flăcări în Colectiv

Focul din Colectiv a mai ars o dată! Într-o încăpere identică, experţii au incendiat acelaşi tip de burete şi de mobilier. Au fost uimiţi de viteza flăcărilor. La fel cum a fost şi Corina, în seara tragediei. Era în club cu prietena ei, când a izbucnit incendiul. A fost arsă şi a leşinat printre cadavre, dar s-a trezit în braţele unui erou necunoscut, Stiri, Antena 1, 17-12-2015

Accesati video aici – http://observator.tv/social/corina-ionita-a-supravietuit-miraculos-dupa-ce-a-fost-cuprinsa-de-flacari-in-colectiv-169558.html

VIDEO by Observator TV

Corina Gabriela Ioniță, în vârstă de 30 de ani, care a suferit arsuri grave în incendiul de la Colectiv, a transmis un prim mesaj prietenilor săi, după trei săptămâni de suferința și luptă pentru viață. 

Corina este din București, are un master de științe Penale la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”. în urmă incendiului de la Colectiv s-a ales cu arsuri pe 40% din suprafața corpului. în acest moment este internată într-un spital din Marea Britanie, de unde a reușit să trasmita un prim mesaj pe Facebook.

„Va iubesc, dragii mei! Azi, 21 noimebrie, este prima zi în care întru pe Facebook, prima zi în care va scriu cu mână mea, bine, cu degetul meu, singurul nebandajat.

Sunt copleșită, nu știu ce să va spun, știu că ați fost cu toții alături de mine, că sunteți în continuare…eu sunt pe mâini bune aici în UK, iar rănile mele se vindecă încet, dar sigur. Fiți binecuvantati”, a transmis Corina Gabriela Ionita.

Pentru tânără rănită în Colectiv s-a creat și o pagină de eveniment, „Ajut-o pe Corina să treacă peste tragedia de la Colectiv!„, unde oamenii erau rugați să doneze, încă de când tânără era internată la spitalul Elias din București.

în urmă incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. în trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite și internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unități sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveția, unul în Franța și doi în Germania.

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/12/19/video-tanara-atee-de-la-colectiv-a-soptit-pentru-prima-data-dumnezeu-si-i-a-cerut-sa-o-salveze/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.