Laura, o tânără de 24 de ani din BELGIA, perfect sănătoasă din punct de vedere fizic, a obținut dreptul de a fi eutanasiată din cauză că suferă de depresie!

 24-year-old-right-die-belgiumby Alina Neagu / HotNews.ro

O tânăra din Belgia a obtinut dreptul de a fi eutanasiata în această vară. Dar ea NU SUFERĂ  de vreo boală în stadiu terminal, fiind perfect sănătoasă din punct de vedere fizic. Belgianca a cerut si a primit dreptul de a-i fi administrată o injectie letală după ce si-a petrecut adolescența și tinerețea suferind de gânduri suicidale, scrie Newsweek.

Laura a fost internata în instituții psihiatrice de la vârsta de 21 de ani, s-a automutilat și a avut câteva tentative de sinucidere. “Dacă aș fi avut de ales, aș fi ales o viață suportabilă, dar am încercat totul, fără succes“, spune Laura, care a explicat ca suferă de o “lehamite de viață profundă“.

In Belgia, eutanasia a fost legalizata in anul 2002 si, spre deosebire de alte țări unde este permisa, legea nu prevede ca doar persoanele care sufera de o boala in stadiu terminal pot face o astfel de solicitare. Un belgian poate avea acces la eutanasie in cazul in care suferinta sa psihica este constanta, insuportabila si de neoprit. In cazul Laurei, o comisie formata din 3 medici a aprobat cererea de eutanasie, motivul fiind suferinta psihica a tinerei.

Citiți AICI continuarea

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-international-20276614-belgia-tanara-varsta-24-ani-perfect-sanatoasa-din-punct-vedere-fizic-obtinut-dreptul-eutanasiata-din-cauza-sufera-depresie.htm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.