Tudor Gheorghe speculează calomniind președinții României

tudor-gheorghe-primavara-simfonic-sala-palatului-bucuresti-01Tudor Gheorghe a comentat în fața publicului său, prezent miercuri la un concert susținut la Roman, speculând în mod josnic

.
Înaintea concertului său, într-o conferință de presă, Tudor Gheorghe a declarat  printre altele –  datorită plimbării sale prin toată țara –  pentru a aduce alinare poporului, dar o face prin  instigare la ură  insultându-le președinții României (el, patriotul “etalon”) prin ceea ce promovează “acolo”,   amăgindu-i  în mod grosolan că le este de folos prin ceea ce face….

În general, românii spun ce aud că li se spune. Eu umblu prin toată ţara, mă întâlnesc cu tot felul de oameni, la toate nivelele. Senzaţia mea este puţin altfel. Nu-i niciun fel de revoluţie. Probabil o să ne dăm seama de ce s-a întâmplat şi cât de senzaţională a fost manipularea asta. Pentru că a fost o manipulare. Am toată stima pentru dl. Iohannis

Iar în timpul concertului, într-un dialog cu publicul, Tudor Gheorghe s-a dezlănţuit la adresa lui Traian Băsescu, despre care a spus că vorbeşte o englezã de vaporean, care acostează la Amsterdam şi care ştie să întrebe unde e strada aia cu felinare roşii.  – o atitudine care nu aduce deloc cu un om de cultură cum se dorește a fi.

Referindu-se la rezultatul alegerilor, Tudor Gheorghe a spus, ironic, că este un blestem.
Ce blestem pe noi, să avem un preşedinte care chinuie limba engleză şi acum dăm de unul care chinuie limba română? – o atitudine de om fără caracter. Fără alte comentarii!

activenews.ro

Sursa: http://jurnalul.ro

Foto: http://www.iconcert.ro/poze-tudor-gheorghe-primavara-simfonic-sala-palatului.html

Advertisements

6 thoughts on “Tudor Gheorghe speculează calomniind președinții României

 1. Corneliu Codreanu

  FELICITĂRI MAESTRULUI TUDOR GHEORGHE! ESTE UN MAESTRU AL MUZICII DAR ŞI UN OM ADEVĂRAT, CARE SPUNE ADEVĂRUL FĂRĂ FRICĂ, SĂ NE TRĂIEŞTI MAESTRE!

 2. Se presupune ceea ce susțineți. Și sunt de acord cu dv., nu critic omul, ci atitudinea degradantă. În afară de această prestație, poate aveți dreptate. Știu că nu degeaba se zice: NU L-AM VOTAT PE CUTARE … DAR E PREȘEDINTELE MEU!

  Să ne lămurim: de fapt prin acst incident contrazice simpatia milioanelor de români (să zicem 5) care i-au votat pe acești președinți. Ne dă cu tifla, nu știți ce faceți, vă spun eu! Oricum e tardiv. Să aibă puțintică răbdare cu Iohannis. Să-l susținem, să-l încurajăm, să-l criticăm constructiv.

  Chiar crede cineva că românul Iohannis, profesor de fizică, nu știe limba română?

  Atitudinea Simonei Halep, de dinainte de votare, îndemnându-ne a vota, fără a face lobby pentru un candidat, mi se pare mai ok. Deși ea se presupune că nu are atâta carte…

 3. Corneliu Codreanu

  Cereţi răbdare cu Johannis, păi am început să vedem pentru ce: Vrea, împreună cu Blaga, să impună noul PNL la putwere, parcă şi Băsescu, după alegeri, şi-a impus prim-ministrul..CARE VA FI PRIM-MINISTRUL LUI JOHANNIS. BLAGA, PREDOIU,BĂSESCU, BOC, UDREA? NU VĂ DAŢI SEAMA CĂ ASTA AM ALES, PRIN EL, PE VECHII PDL-ŞTI CARE S-AU ASCUNS SUB O BLANĂ NOUĂ, DE PNL, DAR, SUB BLANA DE OAIE, TOT LUPII CORUPŢI RĂMÂN,NU-I VEDEŢI CE DORNICI DE PUTERE ŞI DE BANI SUNT?ÎI DĂM CREDIT LUI JOHANNIS, DAR ÎI DĂM ŞI LUI BLAGA ŞI HAITEI LUI DE FOŞTI PDL-IŞTI ACTUALI PNL-IŞTI, CÂTĂ RĂBDARE SĂ AVEM, PÂNĂ VOR LUA PUTEREA, PENTRU VIDEANU, BERCEANU, VA VENI ŞI UDREA LA SUPT BUGETUL, CU HOŢII CÂTĂ RĂBDARE SĂ AVEM?

 4. Nici mie nu-mi sună deloc bine cu cei din PDL. Singurii care păreau că fură legal, din buget. Dar vorbeam doar de Iohannis, vrem nu vrem, e posibil să apară nume și de pe acolo. Să sperăm însă că nu va fi nici unul de la PDL, în afară de Predoiu … asta ca să nu ne opune tuturor.

  Să ne rugăm lui Dumnezeu să-i dea inspirație și curaj să numească un Prim ministru mai independent (de partide și de corupție)… SĂ AVEM răbdare cu IOHANNIS…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s