Dr. Paul R. McHugh:Transgenderismul este o boală mintală

paul_r_mchugh_md2Johns Hopkins Psychiatrist: Transgender is ‘Mental Disorder;’ Sex Change ‘Biologically Impossible’

by Michael W. Chapman

Dr. Paul R. McHugh, psihiatru sef la  Johns Hopkins Hospital si profesor la Distinguished Service of Psychiatry, a declarat că transsexualitatea este o “tulburare mintală”, valoarea  tratamentului de schimbare de sex este “imposibilă biologic”, și că cei care promovează interventii chirurgicale de schimbare de sex colaborează și promovează bolile  psihice.

Dr. McHugh, autorul a șase cărți și a cel puțin 125 articole de cercetare  medicală, a făcut aceste remarci într-un comentariu recent în Wall Street Journal, unde a explicat că interventia chirurgicala transgender nu este soluția pentru cei care suferă de o “presupusă”tulburare” – ideea că masculinitatea sau feminitatea lor este diferită de aceea pe care natura le-a atribuit-o biologic.

De asemenea, profesorul McHugh a prezentat un nou studiu care arată că rata sinuciderilor în rândul persoanelor transgen care au avut o operatie de schimbare de sex este de 20 de ori mai mare decât rata de suicid în rândul persoanelor non-transgender. Dr. McHugh de asemenea a observat că  în studiile asupra copiilor ale Universității Vanderbilt University and London’s Portman Clinic ,  dintre cei care și-au exprimat sentimentele de transgender, în timp, la 70% -80% dintre ei și-au pierdut în mod spontan aceste sentimente.

În timp ce administrația Obama, Hollywoodul, și mass-media majoră, cum ar fi ziarul Time, ca de obicei, au promovat transsexualitatea, a spus Dr. McHugh, “acești factorii de decizie politică și mass-media nu fac nici o favoare publicului sau transgenilor prin tratarea confuziei lor ca pe un drept de a-l apăra, decât dacă ar vedea mai degrabă o tulburare mintala care merită înțelegere, tratament și prevenire.

Acest sentiment intens simțit de a fi transgender constituie o tulburare mintală în două privințe. Prima, această ideea de nealiniere sexulă este pur și simplu greșită – ea nu corespunde cu realitatea fizică. A doua este că această idee poate duce la rezultate psihologice sumbre.

Tulburarea persoanei transgen, a declarat Dr. McHugh, este aceea că persoana “presupune” că este diferită de realitatea fizică a corpului lor, masculinitatea sau feminitatea, atribuit pe cale naturală. Este o tulburare similară cu a unei persoane care suferă de anorexie “periculos de delicată”, care se uită în oglindă și crede că este în “exces de greutate”, a spus McHugh.

Această presupunere, că genul ființei sale este doar în minte, indiferent de realitatea anatomică, i-a determinat pe unii oameni „transgen” să facă presiuni pentru acceptarea lor socială și afirmarea propriei lor subiectivități ca “adevăr personal”, a spus Dr. McHugh. Ca urmare, unele state – California, New Jersey, și Massachusetts – au adoptat legi de restricționare psihiatrică  “chiar cu acordul părinților, de a lupta pentru a restabili genul natural al minorului la sentimentele sale transsexuale”, a spus el.

Susținătorii pro-transgender nu vor să știe, a spus McHugh, că studiile arată că între 70% și 80% dintre copiii care își exprimă sentimentele transgender “își pierd spontan aceste sentimente“, de-a lungul timpului. De asemenea, pentru cei care au avut o interventie chirurgicala de schimbare de sex, cei mai mulți au spus ca sunt “mulțumiți” cu operațiunea “dar ajustările  psiho-sociale ulterioare au fost mai bune ale acelora care nu au avut interventii chirurgicale.

Și, astfel, la Hopkins ne-am oprit a face o asemenea intervenție chirurgicală de schimbare de sex deoarece produc doar o stare de “satisfacție”; avem impresia că este un motiv inadecvat pentru amputarea chirurgicală a organelor normale deoarece pacientul mai rămâne încă cu  probleme“, a declarat Dr. McHugh.

De asemenea, psihiatrul șef  de la Johns Hopkins Hospital, a avertizat împotriva celor care încurajează  anumite subgrupuri de transsexualii, cum ar fi tinerii “sensibili la sugestii că totul este norma în educația sexuală”, a consilierilor de diversitate” din școli, care, la fel ca liderii de cultpot  încuraja pe acești tineri să se distanțeze de familiile lor și de a oferi consiliere cu privire la respingerea argumentelor împotriva intervenției chirurgicale transgender.

Dr. McHugh, de asemenea, a sesizat că există “medici care induc în eroare“, care lucreaza cu copii foarte mici care par să imite sexul opus, care vor administra “hormoni de întârziere a pubertății pentru a face interventii chirurgicale ulterioare de schimbare de sex mai puțin costisitoare – chiar dacă medicamentele cauzează sterilitate și prezintă un mare risc în creșterea copiilor. ”

O astfel de acțiune este “aproape un abuz asupra copilului“, a declarat Dr. McHugh, având în vedere că aproape 80% din acești copii vor “abandona confuzia, cresc cu o viață dusă în mod natural dacă nu este tratată …”.

Schimbare de sex este biologic imposibilă“, a spus McHugh. “Oamenii care s-au supus unei interventii chirurgicale de schimbare de sex, nu se schimbă din bărbați în femei sau vice-versa. Mai degrabă, ei devin bărbați sau femei feminizate masculinizante. Pretinzând că acesta este un drept civil, în realitate promovarea și încurajarea intervenției chirurgicale înseamnă a promova o tulburare mintală.

Sursa: http://cnsnews.com/news/article/michael-w-chapman/johns-hopkins-psychiatrist-transgender-mental-disorder-sex-change

Traducerea și adaptarea: George Danciu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.