ȘOCANT! Sute de adolescente și tinere creștine, victime ale JIHADULUI SEXUAL, în Nigeria

Creștine persecutate în NigeriaUn nou tip de Jihad, care foloseste violul ca… instrument de pedeapsă și constrângere a fost introdus în lumea islamică de un grup terorist nigerian, Boko Haram.

Au fost violate mai întâi 219 fete creștine răpite în aprilie și un alt set de peste 250 răpite din orașele și satele de lângă Chibok.

Jihadul este un război purtat de musulmani pentru a se apăra sau ca să răspândească credința lor. Este un război dus pentru a aduce mai mulți convertiți la islam. Extremiștii musulmani atacă interesele occidentale, de asemenea, prin inermediul unei forme de Jihad. Un nou Jihad, care foloseste  violul și răpirea de adolescente ca arme de război a fost introdus în istoria omenirii de grupul extremist nigerian Boko Haram, scrie Nigerian Bulletin.

Primul indiciu a ceea ce s-a întâmplat a fost atunci când un băiețel de 15 ani, Baba Goni, a descoperit două dintre fetele răpite, legate de un copac, violate și abandonate să moară în pădure, la aproximativ o săptămână după răpirea lor. Crima celor două fete a fost că ele au refuzat să se convertească la Islam și teroriștii le-au violat: fie se vor converti, fie vor muri. Baba Goni declara: „Am auzit fetele plângând și spunându-le celorlalți că au fost violate, apoi pur și simplu au plecat de acolo. Ele fuseseră cu alte fete din Chibok, toate, luate de la școală, în miez de noapte, de către bărbați înarmați, în uniformă militară”. Baba Goni a declarat, de asemenea, că sătenii i-au spus că „patru au murit, împușcat ede răpitorii lor, pentru că fuseseră încăpățânate și necooperante”.

Câteva zile mai târziu, câteva fete au scăpat din tabăra de violatori religioși și au relatat că acolo adolescentele creștine răpite sunt violate de până la 15 de ori într-o zi. Conform spuselor lui Oladimeji Thomas, un creștin, consilier al unor grupuri de sprijin pentru victimele traumatizate, „una dintre fetele pe care le-am intervievat mi-a spus că a fost violată de 15 ori de către 15 de oameni într-o zi”. Mergând mai departe Oladimeji a spus: „Este evident că fata trebuie să fie ajutată. Arăta confuz. I-a fost greu să vorbească cu mine, dar până la urmă ea mi-a mărturisit că a fost violată de 15 ori pe zi, de către 15 oameni, toți insurgenți islamici, înainte de a putea scăpa din mâna lor.

Câteva săptămâni mai târziu, o altă fată creștină a evadat. Ea fusese răpită cu câteva luni înaintea celor de la Chibok și a povestit experiența ei în mâinile teroriștilor. Tânăra, pe nume Rosemary (nume reținute pentru a evita victimizarea), fusese prinsă cu câțeva  luni mai devreme, a vorbit cu ziariștii în timp ce era în spital, că timp de două luni, cât a fost prizonieră cel puțin șapte bărbați se culcau cu ea de fiecare zi.

Victima, de asemenea, a confirmat că a fost ținută captivă cu mai mult de alte 30 de femei și fete tinere. Rosemary a declarat că toate femeile au fost folosite cu forța de către insurgenți ca jucării sexuale. Fecioarele și fetele foarte tinere au fost, de obicei, date liderilor. Femeile mai în vârstă sau cele căsătorite au fost lăsate luptătorilor obișnuiți. Rosemary a mai spus că nu de puține ori fetele și femeile prizoniere mor, în urma torturilor la care sunt supuse în mod regulat, ca pedeapsă.

Senatorul Ahmed Khalifa Zanna, reprezentând Borno Central în cameră legislativă a Nigeriei, a arătat că unele dintre fete sunt violate în grup și împușcate, acțiunile fiind filmate de către insurgenți. Aceste filme au circulat în Borno: „De fapt, informațiile pe care le primesc, unele dintre ele, sunt foarte deranjante. Fetele nu sunt doar violate, ci și filmate în timpul violului, iar apoi filmele sunt difuzate public”.

Citiți continuarea AICI

Sursa: http://www.revistafelicia.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.