Elton John, Papa Francisc și Evanghelia Lui Isus Hristos

Elton John si PapaElton John: „Noul papă este minunat. Sunt atât de entuziasmat de umanitatea sa, de modul în care se concentrează asupra unei credinţe întemeiate pe modestie. El aduce lucrurile la esenţă, afirmând că totul este pur şi simplu o problemă ce ţine de iubire, de aducere a oamenilor împreună, fără excepţie

Ierarhia bisericii, tradiţionaliştii, sunt probabil scandalizaţi, însă vremurile s-au schimbat. Dacă Iisus ar fi trăit în zilele noastre, nu îmi pot închipui că (…) acest mare om ar fi spus că acest lucru (căsătoriile între persoane de acelaşi sex, n.r.) nu se poate produce“, a mai spus Elton John, potrivit dailystar.com. – Sursa: http://www.b1.ro/stiri/monden)

***

 Papa Francisc:  Dacă o persoană este homosexuală și-l caută pe Dumnezeu și arată bunăvoință, cine sunt eu să-l judec?“, a declarat papa.

Catehismele Bisericii Catolice explică acest lucru foarte clar. Spun că homosexualii nu ar trebui marginalizații din acest motiv (orientarea sexuală) și că trebuie integrați în societate” a adăugat Suveranul Pontif.

El a denunțat în schimb mișcarea de lobby a homosexualilor. “Problema nu este orientarea lor sexuală. Problema este lobby-ul acestei orientări, sau lobby-ul oamenilor lacomi, cel politic, lobby-ul masonic. Aceatsa este problema mai gravă” a subliniat papa.

Întrebat și despre rolul femeilor în Biserică, Papa Francisc a spus că Vaticanul s-a pronunțat deja privind propunerea ca femeile să fie unse ca preoți iar răspunsul a fost “Nu, dar acest lucru nu înseamnă că acest rol al lor trebuie limitat”. (Sursa: http://www.evz.ro/)

Continuarea AICI

Sursa foto: http://www.sexenio.com.mx/1fila/articulo.php?id=43524

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.