Alianta Familiilor din România: California promovează intoleranţa

Poster-Ziua-Drepturilor-Omului-2010California totdeauna a șocat 

Propovăduitori ai toleranței, Homosexualii sunt intoleranți

A șocat și săptămâna trecută. Revolutia sexuala a început acolo, mișcarea anti-establishment modernă a fost lansată acolo, deconstrucția sociala a Secolului XX a prins rădăcini acolo, iar intoleranța e și ea fabricata tot în California.
Universitățile liberale din California sunt focare ideologice care fumegă ideologii bizare în restul Americii, care treptat se răspândesc în toata lumea. Sprijinite cu sume pare-se nelimitate de fonduri, universitățile și think-tankurile californiene sunt furnale ale decadenței care împrăștie decadența în toata lumea. Ultima manifestare a Californiei depravate a fost simțită săptămâna trecută. E vorba de ridicarea intoleranței la rang de politică corporatistă.

Bănuim că până acum fiecare român care citește presa tradițională ori online a aflat că Brendan Eich, CEO al corporatiei Mozilla, a fost forțat să-și dea demisia din companie pentru singurul motiv că a îndrăznit să afirme că familia naturală și tradiționala bărbat-femeie e preferabilă “căsătoriilor” între persoane de același sex. Ba mai mult, în 2008 a donat $1000 campaniei cetățenești californiene de interzicere a căsătoriilor homosexuale în California.

Cei care citiți cu atenție materialele pe care vi le trimitem în fiecare marți, probabil că nu ați fost surprinși de aceasta ultima știre, fie ea cât de șocantă. Am atras atentia vreme de câțiva ani că “minoritățile sexuale” constituie cel mai intolerant segment al populației. Atacă biserici, sparg fereste la biserici, întrerup în mod agresiv slujbe religioase, dau în judecată traducători ai Bibliei pentru că pastrează în Biblie versetele Scripturii care condamnă homosexualitatea, dau în judecată oameni de bună credință care nu vor să participe la ceremonii care celebreaza homosexualitatea, îndoctrinează tânăra generație în libertinaj sexual, și alte lucruri ca acestea. Unii comentatori au etichetat mișcarea homosexuală care se comportă în acest fel ca un fel de “gaystapo”, o aluzie la gestapo-ul nazist al anilor 30, ori “the gay mafia”, cum spunea recent Bill Maher, un comedian american cu vederi pro-homosexuale. Ori “the gay mob” (“grămada gay-lor”) cum spunea într-un comentariu recent Pat Buchanan, candidat la alegerile prezidențiale americane din 1992. Chiar și activiștii homosexuali sunt șocati de astfel de evenimente. Unii dintre ei încep să regrete că au promovat căsătoriile homosexuale și cer reîntoarcerea la familia tradițională. Andrew Sullivan e unul dintre ei.

Intoleranța e fabricată în California. De câțiva ani activiștii homosexuali sunt lansați într-o campanie de denigrare și penalizare a personalităților proeminente americane care de-a lungul anilor au promovat politici ori poziții pro-familie și pro-căsătoria naturala. Brendan Eich e ultima victimă a acestei vânători crunte. Intoleranța aceasta e irațională. E de necrezut ca în 2014 o ființă umană să fie penalizată pentru că afirmă în public valoarea celei mai vechi instituții și practici sociale din istoria omenirii – căsătoria naturală între un bărbat și o femeie. E de neconceput că cineva să fie penalizat pentru că are dreptate privind căsătoria și valoarea ei socială. 50% dintre americani încă resping căsătoriile homosexuale. [Rezultatele unui sondaj de opinie din martie anul acesta pot fi citite aici: http://www.rasmussenreports.com/public_favor_gay_marriage]  Sunt ei oare niște bigoți?  Ori noi, românii?

Incidentul Eich dovedește că societatea occidentală, pe care România și-o dorește ca model, e intolerantă. Vreme de multi ani guvernele occidentale ne-au etichetat ca fiind intoleranți, ca având nevoie de o educație în spiritul toleranței, când de fapt ei nu practică ceea ce propovăduiesc. Eich a devenit un dizident, așa cum sunt mulți alții care gândesc ca el și au curajul să spună ce gândesc. Societatea occidentală a dovedit încă odată săptămâna trecută că nu tolerează dizidența în gândire ori exprimare. Este o societate care cere conformitate, uniformitate și disciplină. Trăim într-o Uniune Europeană care reglementează totul, de la jucăriile pentru copii la ce semănăm în grădină. Prin intoleranța ei, Uniunea Europeană caută să ne reglementeze și gândirea și sufletul. Este ceva ce noi respingem și dezaprobăm.

Uniunea Europeana își are instituțiile ei care linșează organizații ori indivizi care dezaprobă căsătoriile homosexuale. Vă reamintim că în 2010 Agenția Europeană pentru Drepturi Fundamentale (Fundamental Rights Agency) a refuzat să admită AFR printre organizațiile afliate cu ea pe simplul motiv că am afirmat, și încă afirmam, că, în opinia noastră, “căsătoriile homosexuale reflectă degenerarea societății”. Penalizarea AFR-ului pentru acest simplu motiv continuă până astăzi.

Linșajul lui Eich de către minoritățile sexuale din Silicon Valley trebuie să fie un semnal de alarmă pentru cei care încă cred în necesitatea “toleranței” așa cum ea este propovăduită ori practicată în California, Bruxelles, Stockholm, ori Amsterdam.

Este o “toleranță” care penalizează oamenii de bună credință, oamenii morali care fac un aport enorm la promovarea speciei umane, aduc copii pe lume, îi educă, îi cresc, și îi dau ca un cadou prețios societății să promoveze bunăstarea ei colectivă. România nu are nevoie de “toleranța” fabricată în California, care de fapt e intoleranță și lipsă de bun simț.Ca să vedeți că nu suntem singurii care gândim așa, vă recomandăm două comentarii pe același subiect, “The Rise of the Same-Sex Marriage Dissent” (scris de Mollie Hemingway): http://thefederalist.com/2014/04/08/the-rise-of-the-same-sex-marriage-dissidents/ , și “Brendan Eich: First on the New Blacklist” (scris de Patrick Buchanan): http://www.theamericanconservative.com/brendan-eich-first-on-the-new-blacklist/

JOIN US ON FACEBOOK/VA INVITAM PE FACEBOOK
Campania europarlamentară a dlui Costea vă invită să i vă alăturati pe facebookhttps://www.facebook.com/pages/Peter-Costea/407413792695356 Dorim sa crestem numarul fanilor candidaturii dinsului.

VREȚI SĂ FIȚI INFORMAȚI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic http://www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI: Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania
http://www.alianta-familiilor.ro

___________________________

Foto: http://www.stiridebine.ro/experiment-social-si-intercultural-de-ziua-drepturilor-omului/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.