MESAJUL EMOTIONANT primit de o familie pe nota de plata de la restaurant

Știrile.ROL.ro aduc cititorilor români  o întâmplare emoționantă care a avut loc la un restaurant din Carolina de Nord, USA.

Familia unui băiețel cu nevoi speciale, care a luat cina în oraș la un restaurant a avut parte de o surpriză de proporții care i-a emoționat atât pe părinti cât si pe personalul restaurantului.

Ashley England se afla împreună cu familia sa la un restaurant din Carolina de Nord, când fiul lor Riley, în vârstă de 8 anisori a fost atât de zvăpăiat încât a deranjat pe toată lumea. Băiețelul cu nevoi speciale a țipat si a atras atentia tuturor celor din jur, motiv pentru care mama lui s-a simtit foarte jenata fata de ceilalti oameni. “Ultimele săptămâni ne-au încercat mult şi au fost foarte dure cu noi, în special în privinţa ieşirilor în public“, a povestit ea, pentru WBTV.

nota-plata-mesajDupă acest episod, când familia a cerut nota de plată, chelnerița s-a apropiat de ei plângând, ținând nota de plată deja plătită de un alt client al restaurantului în mână și însoțită de un mesaj înduioșător: “Dumnezeu dă copii speciali doar oamenilor speciali” (God only gives special children to special people).

La vestea că un alt client le-a plătit nota de plată și le-a transmis un mesaj atât de frumos, mama lui Riley a izbucnit in plâns, vizibil emoționată.

Să vină cineva şi să facă acest gest faţă de noi, gest care arată că oamenii înţeleg prin ce trecem şi ce greu ne este să ieşim în public uneori…Mă simt binecuvântată“, a explicat femeia.

Sursa: http://stirile.rol.ro/mesajul-emotionant-primit-de-o-familie-pe-nota-de-plata-de-la-restaurant-890033.html

One thought on “MESAJUL EMOTIONANT primit de o familie pe nota de plata de la restaurant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.