Țările necreștine – nedemocratice, cu legi care admit abuzul și cruzimea

hiep-dam-tap-theLa 13 ani, Kainat Soomro, o tânără din Pakistan, a fost violată de patru bărbați 

  Începutul calvarului,

pentru tânără și familia sa

.

Cotidianul online Național sub titlul ȘOCANT! O tânără violată de 4 bărbati a fost condamnată la moarte”, titrează despre barbarismul care există în Pakistan în secolul 21!

Tânăra a avut curajul să ceară dreptate in justitie si a fost catalogată rapid, de ceilalti locuitori ai orasului, drept “virgina neagră”.

In conditiile in care Pakistanul se bazează pe legi speciale, cele mai multe influentate de religie, nu numai că cei patru violatori au fost achitati, dar totul s-a intors impotriva tinerei.

Conform dailymail.co.uk, locuitorii din Dadu au decis să o condamne pe tânără la moarte, iar rudele de sex masculin ale tinerei au fost obligate să o ucidă pe Kainat “pentru ca familia si intreg orasul să scape de rusine”.

Din fericire pentru Kainat, rudele sale i-au acordat sprijinul chiar dacă pretul plătit a fost unul extrem de scump. Tatăl si unul dintre fratii tinerei au fost bătuti cu bestialitate, iar un alt frate a dispărut pentru trei luni inainte sa fie gasit fara suflare.

Continuarea în ziarul Național

Sursa: Național

http://www.enational.ro/news/socant-o-tanara-violata-de-4-barbati-a-fost-condamnata-la-moarte-299967.html/http://www.enational.ro/news/socant-o-tanara-violata-de-4-barbati-a-fost-condamnata-la-moarte-299967.html/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.