Anunțuri importante

Pentru Viata de familieALIANȚA FAMILIILOR

din România – AFR

   prezintă câteva

ANUNȚURI IMPOPRTANTE
.
Din pricina numarului mare de anunturi importante, limităm editia de astăzi doar la anunturi. Ne pregătim pentru conferinta de Sâmbătă unde dorim să ne vedem cu cât mai multi dintre dtră.
.

CONFERINȚA AFR 2013

In primul rând, repetam anuntul făcut acum o saptamâna. Toti cititorii acestor rânduri sunt cordial invitati să participe la conferinta anuala AFR 2013 care se va ține la Bucuresti sâmbata 27 aprilie.

Locul/Adresa: Sediul organizatiei “Alege Viata” de pe Aleea Lacul Morii Nr. 3, Bucuresti. Exista loc de parcare.

Orarul conferintei: Conferinta e programata sa inceapa la 9:30 dimineata si sa tina pina la orele 19:00. Probabil unora dintre dtra vi se pare lunga conferinta, dar nu e. Conferintele internationale la care noi uneori participam sunt si mai lungi, incep mai devreme, se incheie mult mai tirziu si tine citeva zile. Natural, am dori prezenta dtra pentru intreaga zi, dar daca nu puteti sta toata ziua, va invitam sa stati cit puteti. Conferentiarii nostri vin de mai aproape si de mai departe, s-au pregatiti, doresc sa va cunoasca, sa interactioneze cu voi si cu noi, si sa ne cunoastem reciproc. Prezentarile lor se anunta a fi foarte captivante, de interes major pentru fiecare dintre noi, valori, si promovarea valorilor familiei.

Ca in fiecare an, si anul acesta intentionam sa rezervam o ora, spre finalul conferintei, pentru discutii libere, cind fiecare dintre dtra va veti putea inscrie la cuvint sa va exprimati opiniile ori sa dialogam. Experienta ne confirma ca aceasta parte a conferintei e, intr-un sens, cea mai animata parte a conferintei: cetateni, parinti, tineri, varstnici isi exprima liber opiniile privind preocuparile comune care privesc valorile si familia. Deja am primit rugaminti din partea unora dintre dtra ori a organizatiilor din care faceti parte sa va includem pe lista aceasta. Am facut-o. Mai este loc. Limita de timp este 5 minute de persoana ori organizatie.

Intrarea e libera: Nu percepem taxa de intrare sau participare. Va vom ruga, insa, sa faceti donatii benevole, daca doriti. Vom pune la dispozitia dtra un cosulet unde cei care doriti veti putea face o donatie sa ne ajutati sa acoperim cheltuielile conferintei.

Ce va punem la dispozitie?: Fursecuri si snakuri dimineata si dupa masa, masa de pranz, apa, cafea, si bauturi racoritoare. Masa de pranz va avea si mancare de post.

Pauze: Vom avea o pauza de dimineata de 15 minute, una de o ora pentru pranz, si una de 15 minute dupa masa.

Invitati si pe altii: Invitati si pe altii sa vina. Fiecare persoana va avea ceva de invatat din conferinta noastra si va garantam ca la finele zilei fiecare veti simti ca aprilie 27 a fost o zi cu adevarat binecuvintata si productiva, atit pentru suflet cit si pentru intelect.

LISTA VORBITORILOR

Redam lista vorbitorilor in ordine alfabetica, impreuna cu titlul ori subiectul fiecarei prezentari. Lista e finala, dar nu indica ordinea in care vorbitorii vor vorbi. Fiecarui vorbitor i s-a alocat un numar specific de minute pentru a vorbi. Unii dintre ei au acceptat sa intretina si intrebari din partea dtra. Deci, veniti pregatiti cu intrebari pentru ei.

Lista conferentiarilor reflecta diversitatea comunitatii noastre AFR si, repetam, nu este un endorsement (aprobare) pentru nicio miscare politica ori religioasa. Pe linga personalitatile de mai jos am invitat si alte personalitati proeminente din viata politica a Romaniei, tocmai pentru a asigura o diversitate si mai mare de participanti, dar nu ni s-a dat raspuns.

Din partea BOR: Adriana Cojocaru, inspector eparhial in cadrul Sectorului social-filantropic al Patriarhiei. Titlul prezentarii: “Familia crestina”.

Un ministru al Romaniei. Numele si titlul prezentarii vor fi identificate la conferinta.

Virgil Achihai, Presedinte, Alianta Evanghelica din Romania. Titlul prezentarii ”Familia – incotro”?

Cornel Barbut, Vice-Presedinte, Asociatia Familiilor Catolice “Vladimir Ghika”. Titlul prezentarii: “Familia – motor pentru schimbare si educatie in Romania”

Claudia Boghicevici, Parlamentara, Arad, fosta Ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Titlul prezentarii: “Reconcilierea vietii de familie in contextul parteneriatului dintre femei si barbati”

Virgil Gheorghe, bioeticist si filozof, Bucuresti. Titlul prezentarii va fi anuntat la conferinta.

Sophia Kuby, Director Executiv, European Dignity Watch, Bruxelles. Titlul prezentarii: “The EU’s Equality Directive and its Dangers for Christians”. Sophia este fica scriitoarei germane Gabriele Kuby.

Daniel Lipsic, LLM, fost Ministru al Justitiei, Slovacia. Titlul prezentarii: “Hate Speech in Europe and its Dangers for Religious Freedom”

Parintele Fabian Mariut, Arhiepiscopia Romano-Catolica (Bucuresti). Titlul prezentarii: “Familia si binele comun”

Dr. Maria Dunca-Moisin, Presedinte, Miscarea Bunavestire, Bucuresti. Titlul prezentarii: “Importanta consilierii femeii in criza de sarcina. Probleme privind legiferarea consilierii”

Mihail Neamtu, Presedinte si fondator al Noii Republici. Titlul prezentarii: “Amintiri din copilarie”

Daniela Paun, Miscarea Pro-Vita. Titlul prezentarii: “Proiectul unional One of Us – Unul dintre noi”

Maria-Izabella Popa, Coordinator, Coalitia pentru Moralitate in Media, (AFR Bucuresti). Titlul prezentarii va fi anuntat la conferinta.

Olimpia Popa, Profesoara, AFR Tulcea. Titlul prezentarii va fi anuntat la conferinta.

Andreea Popescu, Avocat International, European Center for Law and Justice, Strasbourg. Titlul prezentarii: “Drepturile omului in jurisprudenta recenta a CEDO”

Mona Serbanescu, Pedagog, Bucuresti. Subiectul prezentarii: “Pedagogia ortodoxa aplicata”

Rugaminte din partea AFR: Va rugam sa ne recomandati vorbitori pentru conferinta anului viitor.

BASARABIA ACASA

Stimati Domni si Doamne: Platforma Civică Acțiunea 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă ce are drept obiectiv demararea de acțiuni pentru a sprijini apropierea României de Republica Moldova în vederea realizării obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat. Anul acesta organizația noastră a elaborat un proiect normativ sub numele de Lege cadru privind statutul cetățenilor Republicii Moldova pe teritoriul României(atașat la acest email). Proiectul de lege vizează o mai mare apropiere între cetățenii din cele două state, absolut indispensabilă pentru refacerea nedreptăților istorice. Dorim să introducem acest proiect de lege în Parlament pe calea inițiativei legislative cetățenești conform prevederilor legii nr. 189/1999, astfel încât va trebui să strângem un număr de 100 000 de semnături în favoarea proiectului. http://www.basarabia-acasa.ro/ În această calitate, am dori să vă solicităm colaborarea în campania de strângere de semnături. În speranța că putem să ne bazăm pe sprijinul organizației Dvs pentru aducerea Basarabiei acasă, Va multumim anticipat! Serban Guido, telefon 0766 482458, contact@actiunea2012.ro, www.actiunea2012

TINERII PREFERA MORALITATEA SI ABSTINENTA

Din partea unei cititoare: Joi (Aprilie 4) am avut parte de o rupere din tumultul zilelor trecute: o intilnire, pentru mine datatoare de speranta, cu elevi ai claselor X, XI, XII ai Liceului Greco-Catolic Timotei Cipariu. Dorinta tinerilor a fost sa vorbim despre contraceptie, avort, boli cu transmitere sexuala, etc. A fost, de fapt, un prilej ca sa vorbim despre tinerete si maturitate, despre adevarata prietenie si adevarata iubire, despre respectul de sine, despre respectul fata de celalalt… Printre multele raspunsuri la intrebarea mea, “ce asteptari ai de la prietenul/prietena ta?”, o eleva a raspuns: “La varsta noastra nu ar trebui sa ne gandim numai la prieten sau iubit. Eu cred ca poate fi ceva mai presus de atat. Viata spirituala este cea care trebuie sa ne preocupe mai mult. Dar daca ma gindesc la prieten, eu ma astept la sinceritate, loialitate si la o relatie serioasa de care nu trebuie sa ne batem joc.” Copiii au ascultat si emotionanta marturie a Mariei, o mama invitata la aceasta intilnire, mama care a ales sa pastreze copilul in ciuda abandonarii ei de catre prietenul las, in ciuda abandonarii ei de catre mama ei si in ciuda sfaturilor descurajatoare venite din partea prietenilor. Multumiri si colegului si prietenului nostru dr. Florin Ardelean pentru informatiile valoroase pe care le-a transmis tinerilor. Maria

PROCESUL LUI GOSNELL

Zilele acestea are loc in Philadelphia unul din cele mai revoltatoare procese, acela intentat doctorului Kermit Gosnell care avorta cu nesat chiar si copii tocmai nascuti. Mass media americana a publicat foarte putin despre proces, si asta din motive usor de inteles – ea promoveaza avortul. Dar, spre surprinderea noastra publicatia The Atlantic a publica un articol destul de echilibrat privind precesul si ce implica. Il puteti citi aici: http://www.theatlantic.com/national/archive/2013/04/why-dr-kermit-gosnells-trial-should-be-a-front-page-story/274944/

Unii dintre dtra ne-ati scris intrebindu-ne daca intentionam sa publicam ceva pe acest subiect. Raspunsul este ca deja am facut-o, dar nu privind procesul. Cautam un voluntar care ne-ar putea ajuta cu acest proiect. Intre timp, colegii de la Pro-Vita au publicat, pe 24 martie, o nota despre “macelarul din Philadelphia” cum e numit doctorul Gosnell. Il puteti citi aici: http://www.culturavietii.ro/2013/03/24/doctorul-american-gosnell-risca-pedeapsa-cu-moartea-nu-pentru-ca-a-ucis-ci-pentru-ca-a-ucis-incorect/

Noi am scris despre crimele lui Gosnell in iunie anul trecut in editia de marti. Redam materialul publicat atunci: Philadelphia – Ororile Avortului: Anul trecut autoritatile orasului Philadelphia din statul american Pannsylvania au descoperit o clinica de avort pe care nu au inspectat-o de ani de zile. Din diferite motive. Dar cind au inspectat-o au dat peste un loc unde se faceau crime odioase, inumane, si chiar dezmembrari a fiintelor umane nenascute si nascute. Bucati de fiinte umane nenascute si chiar nascute fusesera descoperite in lazile de gunoi, frigidere, cutii, etc. Copii nenascuti fusesera taiati cu foarfecele, femeile fusesera anesteziate impotriva vointei lor, asemenea unui film de groaza, si fortate sa-si avorteze copiii nenascuti. Saptamina trecuta procuratura orasului Philadelphia a facut public raportul anchetei de invinuire. Lung de 281 de pagini, el descrie in amanunt ororile descoperite de autoriti in clinica de avort. Textul integral al raportului e aici: http://www.phila.gov/districtattorney/PDFs/GrandJuryWomensMedical.pdf

PAGINA INTERNATIONALA AFR

Activitatile si implicatiile internationale ale AFR sunt multe si diverse. Ne-am gindit, in consecinta, sa lansam o pagina internationala a activitatilor noastre. Am lansat-o recent si in viitorul apropriat speram sa o completam. Pe moment puteti citi citeva materiale aici:

http://www.alianta-familiilor.ro/international.html

APARITIE EDITORIALA IMPORTANTA!

Notam aparitia in Romania a unui volum extrem de important care, credem, in timp va deveni unul clasic. E vorba de traducerea in limba romana a lucrarii lui Matthew Connelly, Eroare fatala. Lupta pentru controlul populatiei lumii. Volumul apare dupa multi ani de munca intensa si unirea fortelor mai multor persoane de la Pro-Vita Bucuresti si Provita Media. Intelegem ca volumul va fi lansat in mai, dar colega noastra Larisa Iftime deja a publicat o mica recenzie a cartii. O redam si noi si va indemnam pe fiecare sa cumparati aceasta carte. E obligatoriu ca fiecare familie din Romania sa o aiba in casa. Cartea e publicata de Provita Media si are 352 pagini.

Editura Provita Media va ofera spre lectura cartea despre istoria cea mai recenta a controlului populației lumii. Autorul carții, Matthew Connelly, profesor de istorie la Universitatea Columbia (SUA), ne propune, de fapt, un dosar foarte complex, realizat cu metode științifice, din domeniul istoriei, in care prezinta modul cum a evoluat acest razboi ascuns, indreptat impotriva populațiilor lumii. „Eroare fatala. Lupta pentru controlul populației lumii” este una dintre cele mai importante lucrari despre ingerința unor mari organizații și oameni politici și de știința in viața cea mai intima a oamenilor. E vorba de organizații internaționale și oamenii influenți, care s-au aflat in spatele marilor scenarii privind stoparea creșterii populației lumii, de la inceputul secolului XX și pana in prezent.

Din punctul nostru de vedere, temele dezvoltate in aceasta carte, impanate cu multe detalii și informații, ar putea provoca in societatea noastra dezbateri necesare atat in ceea ce privește conceperea de politici demografice naționale, cat și in ce privește crearea unor atitudini generale, astfel incat sa se evite abuzurile și suferințele oamenilor.

Prefața la ediția in limba romana: Mulți observatori au susținut ca ceea ce s-a intamplat in Romania, in perioada Ceaușescu, in legatura cu politicile de control al populației este un caz unic in lume. Romania fost, e adevarat, un caz singular in lagarul socialist, iar rezultatele politicilor comuniste de control al populației au fost dramatice și dezastruoase pentru toata lumea. Regretatul profesor Ioan Mihailescu, sociolog, fost rector al Universitații București, intr-un interviu pe care ni l-a acordat in 2003, susținea ca nimeni nu poate interveni in reproducerea populației cu legi constrangatoare, caci „in lume sunt cicluri biologice de lunga durata, care nu pot fi explicate prin factori comuni”. Profesorul Ioan Mihailescu avertiza ca toate experimentele de acest gen au eșuat, deoarece astfel de legi pot reglementa fertilitatea pentru o anumita perioada, dupa care, in mod spectaculos, ea iși revine la ciclul ei normal.

Matthew Connelly, profesor de istorie la Universitatea Columbia (SUA), in aceasta carte, ne arata ca fenomenul „controlului populației” a dominat politicile externe ale multor state dezvoltate. Acest concept poate fi ințeles ca avand radacini in istoria mai veche a viziunii malthusiene din sec. XVIII-XIX, viziune foarte vie pana nu demult in zona Occidentului. Aplicarea sa prin programe de masa a atins o amplitudine maxima in anii 1960. Atunci SUA și alte țari occidentale și-au pus in aplicare vechile temeri cu privire la o creștere exponențiala a populației sarace, experimentand metode medicale de reducere a nașterilor, in special in țarile sarace din Asia și Africa. Au fost vizate țari ca India, Pakistan, Bangladesh, Taiwan, Singapore și, nu in ultimul rand, in China. Bineințeles, ca aceste programe sa poata fi puse in aplicare a fost nevoie de acordul liderilor politici ai acestor state.

Masurile de control al populației au fost foarte dure in aceste țari. Ele, de fapt, au fost privite ca politici abstracte, inspirate din utopii științifice de control al populației, iar cand au fost aplicate, nu a fost luata in calcul suferința oamenilor. Astfel, in India, in decursul anului 1975, ca efect al unei legi extreme, peste opt milioane de oameni saraci, in special barbați, au fost sterilizați. In China, ca urmare a politicii unui singur copil pe familie, aproximativ 400 de milioane de nașteri au fost „prevenite”. Doar in 1983, peste 16 milioane de femei și 4 milioane de barbați chinezi au fost sterilizați, iar 14 milioane de femei au fost forțate sa faca avort.

Totodata, astfel de programe de control al populației au funcționat la fel de bine și in Statele Unite. In anii 1970, mai multe state din SUA au introdus legi privind „sterilizarea obligatorie” a persoanelor care beneficiau de ajutoare pentru familii cu copii in intreținere. Autorii acestui fenomen sunt, de fapt, organizații internaționale și americane precum International Planned Parenthood Federation, Population Council, Fundația Ford, Fundația Rockefeller, Zero Population Growth, Pathfinder Fund ș.a., care, cu sume imense de bani, au influențat politici ale marilor state și au propulsat asemenea programe. Scopul lor declarat, dupa cum susține autorul, a fost acela de a „vindeca «saracia patologica»”, astfel incat sa „imbunatațeasca economia acestor națiuni, ca nu cumva «hoardele infometate din țarile sarace» sa porneasca un razboi impotriva țarilor bogate ”.

Nu mai puțin implicați in acest fenomen au fost și unii președinții americani, ca Lyndon B. Johnson, care a acceptat ca ajutoarele alimentare trimise unor țari sarace sa devina o „parghie” pentru controlul fertilitații. Iar președintele Richard Nixon a fost de acord ca masurile de control al populației sa fie o prioritate de top in programele de ajutor și bunastare pentru strainatate.

Cartea lui Matthew Connelly, care face demonstrația unor crancene dispute in jurul conceptului de control al populației, se bazeaza pe argumente bine documentate in mari arhive, ca cele ale Congresului SUA, ale ONU, ale Vaticanului, sau in arhive personale, ca cele ale familiei Rockefeller, Fundației Ford etc.

Un episod interesant din aceasta carte, cel puțin pentru cititorii romani, ar putea fi descrierea Conferinței Mondiale a Populației, din 1974, desfașurate la București. Autorul susține ca momentul a fost un mare fiasco pentru mișcarea controlului populației, un fel de „Waterloo” al acestei mișcari, aflate atunci la cote maxime. Aflam astfel ca, dupa București, Fundația Ford și IPPF au incetat sa se mai preocupe de aceste programe și au virat fondurile spre imbunatațirea „statutului femeii”. La inceputul anilor 1990, mai precis, dupa Conferința de la Cairo, din 1994, Connelly ne asigura ca acest fenomen a inceput sa decada, cedand locul „adevaratei planificari familiale”. De atunci, se așteapta ca alianța dintre mișcarea feminista și cea a ecologiștilor sa dea naștere „unui nou consens, mai luminat”. In acest sens, Connelly susține ca „emanciparea femeilor” și „dreptul la avort” ar putea fi ințelese ca „ultima linie de aparare a autonomiei corporale a femeilor”.

Matthew Connelly descrie și o fațeta nu tocmai noua a acestui fenomen, semnaland existența unui prim conflict intre promotorii aroganți ai conceptului controlului populației și tabara susținatorilor liberali ai contracepției, adica adepții planificarii familiale. Al doilea front al bataliei ar fi mai larg, cuprinzand aceste prime doua tabere, aliate acum impotriva grupurilorpro-life, pentru viața. Totuși, daca analizam cat de cat corect lucrurile, vedem ca lupta este profund nedreapta. Dupa cum reiese din dezvaluirile carții, aproape toate resursele financiare și logistice se afla in mainile primelor doua tabere. Iar susținatorii pro-life, promotori ai unei viziuni creștine despre viața și ai ideii de solidaritate umana, nu beneficiaza nici o susținere, de orice natura – politica, financiara, logistica –, din partea guvernelor.

Nu in ultimul rand, Asociația Provita Media – care a facut posibil ca aceasta carte sa fie tradusa și tiparita in romanește – nu este de acord cu autorul, atunci cand spune ca Biserica Catolica nu a manifestat suficienta impotrivire fața de politicile controlului populației, acuzand-o ca s-a opus și se opune in continuare contracepției. Biserica Catolica s-a aratat a fi dintotdeauna impotriva viziunii de a controla populația, prin atitudini și declarații publice, iar poziția ei a contribuit in mod substanțial la daramarea acestei viziuni in lume, in ultimii ani. Pe de alta parte, Biserica Catolica, ca și Biserica Ortodoxa, este o instituție cu totul speciala, care se bazeaza pe libertatea de conștiința a oamenilor. Oamenii opteaza cu totul personal asupra credinței și acceptarii canoanelor bisericești, iar a blama viziunile celor care alcatuiesc Biserica inseamna a atenta la libertatea lor. Cu toate aceste observații, cartea are meritele sale, aducand in discuție multe date, ideologii și acțiuni istorice incredibile despre acest razboi invizibil dus impotriva populației lumii. Publicatii © Asociatia Provita Media

CONSULTARE PRIVIND REVIZUIREA CONSTITUŢIEI

Repetam anuntul din saptaminile trecute. Ne consultam cu dtra privind revizuirea Constitutiei tarii. Incercam sa convingem Guvernul sa includa in referendul constitutional al acestui an clarificarea definitiei casatoriei. Pe moment definitia e ambigua, Articolul 48(1) afirmind că „(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.” Cerem ca acest Articol, odata revizuit, să afirme că „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora precum şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educarea şi instruirea copiilor lor.” In plus, cerem ca dreptul părinţilor de a asigura creşterea, educarea şi instruirea copiilor lor să fie declarat ca drept fundamental.

Încă din 2006, AFR a făcut demersuri constante pentru protejarea familiei şi a căsătoriei în Constituţie. În 2006 ne-aţi dat 650.000 de semnături în sprijinul amendamentului constituţional menţionat mai sus. Guvernul l-a înaintat atunci Curţii Constituţionale care pe 4 iulie l-a respins deoarece semnăturile nu fuseseră adunate din 21 de judeţe ale tarii cu cel puţin 20.000 de semnături validate în fiecare judeţ. Asta insa nu ne-a descurajat, ci am continuat să promovam familia şi căsătoria. Proiectul constituţional din 2006 a fost primul şi unicul proiect de revizuire a Constituţiei de după 1989 iniţiat de cetăţeni. Toate celelalte au fost iniţiate de Guvern ori politicieni. Pe lângă asta, am lansat Declaraţia de la Timişoara, în 2010, care afirma necesitatea definirii familiei bărbat-femeie în Constituţie. Până în prezent, aproape 10.200 de persoane au aderat la aceasta Declaraţie. [Declaraţia poate fi citită şi semnata aici: http://www.alianta-familiilor.ro/decl_timisoara.php]

Ce vă solicităm? Va rugam pe fiecare să ne adresaţi o scurta nota în care să specificaţi daca (1) sunteţi de acord cu revizuirea Constituţiei ca să conţină definiţia căsătoriei bărbat-femeie; şi (2) daca doriţi ca referendumul prevăzut în acest an să includă revizuirea Articolului 48. Ce vom face cu notele dvs.? Intenţionăm să le adresam Guvernului cu prilejul consultărilor pe care le propune cu „societatea civila” pentru revizuirea Constituţiei. Aceste scurte comentarii pot fi scrise la nivel individual (Ion Ionescu, inginer, Iasi); familie (familia Ionescu, Cluj); biserica (parohia Petreşti) ori la nivel de organizaţii sau asociaţii. Trimiteţi comentariile dvs. la adresa noastră electronica office@alianta-familiilor.ro.

REMUS CERNEA V. RALUCA TURCAN

Cind un om neintelept vorbeste, se aude in toata lumea. Toata Romania stie ca acum citeva saptamini dl Remus Cernea (PSD Constanta), parlamentar si fost candidat la presedintia Romaniei, a lansat idea legiferarii in Romania a uniunilor civile intre homosexuali ori persoane de sex opus. Mass media din Romania i-a alocat mult spatiu si multi dintre dtra ne-ati scris cu indignare. Va intelegem si va impartasim indignarea. Am atentionat cetatenii din Constanta in toamna anului trecut sa nu-l voteze pe dl Cernea, el fiind unui din cei mai anti-valori, anti-crestini si anti-familie parlamentari ai Romaniei. L-am pus pe lista neagra dar constantenii totusi l-au votat. Nadajduim ca acuma o regreta. Dragi cititori: listele noastre electorale sunt facute tocmai pentru a impiedica intrarea in Parlament a unor persoane care gindesc ca dl Cernea.

Multumim dnei deputat Raluca Turcan (PDL Sibiu), insa, care doar acum doua zile la TV s-a pronuntat categoric impotriva casatoriilor homosexuale si a pledat pentru protejarea familiei si a casatoriei naturale in Constitutie. In alegerile din toamna AFR a pus-o pe dna Turcan pe lista alba. Multumim sibienilor care au votat-o. Poate nu ar fi rau ca dna Turcan sa candideze la presedentia Romaniei. Poate a venit vremea ca in functia de presedinte al Romaniei sa ajunga o femeie inteleapta, pro-familie, pro-valori, si pro-vita.

Intre timp, presa din Romania relateaza ca stanga romana parca isi „indulceste” tonul privind casatoriile homosexuale. http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/antonescu-despre-homosexuali-sa-se-bucure-de-drepturi-egale-nici-mai-multe-nici-mai-putine-299958.html

CAMPANIA ANUALA AFR 2%

In fiecare an, la inceputul primaverii, lansam o pledoarie speciala catre toti cititorii, membrii si simpatizantii nostri sa directioneze 2% din taxele lor catre AFR. Va rugam directionari 2% din impozitele platite statului noua. Intrati pe linkul alaturat, cititi indicatiile necesare, completati formularul de redirectionare a impozitelor, si va multumim. http://www.alianta-familiilor.ro/doilasuta.html

PROGRAMUL PUBLICATIEI AFR

Saptamina viitoare echipa AFR isi va lua o vacanta bine meritata dupa conferinta de Sambata. Joia viitoare nu vom scoate editia saptaminala AFR. Nadajduim sa ne auzim de Sfintele Paste cind ne vom saluta unii pe altii cu crestinescul Hristos a Inviat!

VRETI SA FITI INFORMATI?

Buletinul informativ AFR apare in fiecare Marti si e dedicat mai mult stirilor de ultima ora, iar publicatia AFR online apare in fiecare Joi si e dedicata mai mult comentariilor si opiniilor. Cei care doriti sa primiti saptaminal stiri si comentarii la zi privind valorile si evenimentele legislative, politice si sociale care va afecteaza familiile, atit la nivel national cit si la nivel unional si international, sunteti invitati sa va abonati la buletinul informativ saptaminal AFR. Cum? Inregistrindu-va numele si adresa electronica pe pagina home a sitului nostru electronic www.alianta-familiilor.ro.

FACETI-NE CUNOSCUTI!

Faceti-ne cunoscuti familiilor si prietenilor d-tra. Dati mai departe mesajele noastre si incurajati-i sa se aboneze. Va multumim.

ANUNTURI

Cei care doriti sa faceti anunturi prin intermediul AFR privind evenimente legate de familie si valori va rugam sa ni le transmiteti la office@alianta-familiilor.ro.

Alianta Familiilor din Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.