Ce se întâmplă cu 1 din 5 americani?

Baza pe care a fost clădită SUA s-a spart în bucăţi!

  .

http://m.antena3.ro prezintă o știre neașteptat de alarmantă prin conținutul unei statistici. Americanii   se îndreaptă vertiginos spre un tot mai adânc dezastru:

Un american din cinci şi o treime dintre tinerii americani cu vârste mai mici de 30 de ani se declară fără afiliere religioasă, o cifră care “creşte rapid” de cinci ani într-o ţară cu tradiţie în viaţa religioasă, potrivit unui studiu publicat marţi, relatează AFP.

Potrivit institutului de cercetări Pew Research Center’s Forum on Religion&Public Life, numărul persoanelor care se declară fără afiliere religioasă “nu a fost niciodată atât de ridicat”.

Pe parcursul ultimilor cinci ani, această categorie de populaţie a trecut de la 15 la 20 la sută în rândul tuturor adulţilor americani.

Printre ei, 13 milioane se declară atei sau agnostici şi aproape 33 de milioane “fără afiliere religioasă particulară”. Două treimi dintre cei 46 de milioane “cred în Dumnezeu”, subliniază institutul.

Această progresie a cifrelor se explică prin (…)

Puteți da CLICK AICI pentru a citi întregul articol.

*

Tragedia Americii e una  foarte mare!

Constituția Statelor Unite  a rezistat mai bine de 200 de ani. De ce? Deoarece ea a fost concepută de către creștini adevărați și  în  baza  înțelepciunii venite din Cuvântul lui Dumnezeu –  BIBLIA.

Firul  călăuzitor al acelei constituții viabile era unul plin de înțelepciune,  Nihil sine deo – Nimic fără Dumnezeu.  Atunci americanii recunoșteau deschis și plenar că Dumnezeu este Creatorul cerurilor,  Pământului și omului.  Dumnezeu este Atotputernic și veghează asupra creației  și are totul în controlul Său. În El avem viața,  ființa și mișcarea.

Însă,  în ultimele decenii,  oamenii s-au îndepărtat tot mai mult de credința în Creator, nu mai citesc Biblia, locul unde este revelat pentru noi adevărul despre Dumnezeu și despre om, și astfel se îmbată cu alte filozofii oculte care nu-L cunosc și nu-L onorează pe Dumnezeu.

Și rezultatele se văd chiar și prin faptul că lumea de azi este foarte debusolată, criza economică se adâncește tot mai mult, drogurile și imoralitatea crasă iau un avânt fără precedent (avorturile cresc exponențial, procentul căsătoriilor e într-o mare  scădere și nu sunt  clădite pe morală și percepte creștine,  nu rezistă, rata divorțurilor e foarte mare; homosexualitatea este legiferată în tot mai multe state, fiind agreată de președinți ca Barack Obama etc).

Dacă mai înainte, nimic nu se făcea fără Dumnezeu, astăzi vor să se facă toate fără El, iar rezultatele sunt catastrofale.

Soluția e întoarcerea deîndată cu fața spre Dumnezeu, cu sinceritate, cu pocăință și cu închinare. Să venim cu toții, ca unul, în rugăciune înaintea Tatălui din Cer să ne cerem iertare pentru ofensă și răzvrătire și să-I cerem îndurare și să ne ofere prin har  vremuri de trezire spirituală,  în care să-L glorificăm pe  Isus Mântuitorul prin viețile noastre.

Advertisement

One thought on “Ce se întâmplă cu 1 din 5 americani?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.