GREU DE CREZUT!

Afăm de pe YOU TUBE despre un  caz greu de imaginat  până acum

.

DORU NEAMȚU,   un creștin evreu român,  a fost arestat pentru că le  vorbea oamenilor  în stradă despre mântuirea sufletului prin credința în Isus Christos (în jertfa Sa prin răstignire pe crucea din Ierusalim).

Unde s-a întâmplat această grozăvie? Pe Mill Ave în Tempe, Arizona!

De necrezut!

Iată că trăim  și noi, în America începutului de secol XXI, când   a fi un adevărat creștin a devenit caz de persecuție!

Dar, ca să fim și mai bine lămuriți de împotrivirea care a existat și există întotdeauna față de mărturia creștină publică, amintim că în Congresul American a existat nu de mult o reclamație  cu privire la arestarea a patru creștini care împărțeau Biblii musulmanilor în Dearborn, Michigan.

Advertisement

2 thoughts on “GREU DE CREZUT!

  1. Oscar

    Ar trebuii investigata aceasta incalcare a libertatii de expresie (reglementa de Constitutia SUA). Aici nu e vorba de cit de politica corect a fost. Cine nu vrea sa primeasca tractate e liber sa o faca. La fel ca si simpatizantii lui Obama care dau flyers durig election. Ar trebuii amintit congresmen-ilor ca ceea ce s-a intimplat este similar cu ce se inpimpla in tarile musulmane pentru care ei fac atita caz in presa cind condamna aceste lucruri, dar culmea ironiei aici in the “coutry of the free”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.