PROSTII”, DE LIVIU REBREANU…!!!

…Românii (ma refer la acea parte, tot mai rarefiata, a românilor care nu dorm, înca, de-a-mpicioarelea!) „ascultatori”, azi, de Traian Basesc’, la conferinta de presa, în care (în linii mari) „el jefe”/the Boss of Romania” ”deplângea” (cu lacrimi de ciuda, rau… „perdeluite”!) faptul ca Victor Ponta-premierul României „l-a lasat acasa” (tocmai pe EL, „el presidente”/el caudillo”: EL, si nu alt muritor, ar fi trebuit sa fie la sedinta Consiliului European de la Bruxelles, de azi, 28 iunie 2012 – iar nu „mister” Ponta-Naum…), ar fi trebuit sa simta, TOTI, aceleasi lucruri jalnice, precum personajul lui Liviu Rebreanu, Nicolae Tabara (dimpreuna cu feciorul sau si…o baba „de ocazie”), din povestirea „Prostii”, când conductorul trenului (tren pe care ei, taranii „prosti”, s-au sculat, de cu noapte – „noapte de pacura”, sa …NU-l prinda!) le striga , cu o aroganta triumfatoare: „ -Sa va sculati mai devreme, putregaiule, si sa nu mocositi, fire-ati ai dracului sa fiti, racni conductorul, disparând într-un vagon”.

NU l-au prins trenul nu pentru ca n-au avut maxima grija si bunavointa, ci pentru ca el, conductorul, CARE NU (MAI) ERA TARAN, CI…STAPÂNUL „TAINEI” TRENULUI „MISTICO-URBANO-DEMONIC” – l-a îmbrâncit, „pe scari la vale” („îl înhata de dupa cap, îi trânti un pumn în ceafa si-l îmbrânci pe scari la vale”), pe „prostul” de taran, neobisnuit cu/neadaptat la violenta demonica a orasului „cu bondoci” („Conductorul striga si zâmbea multumit în sine ca a spus o gluma minunata. CÂND SI CÂND, ARUNCA PRIVIRI PLINE DE ÎNTELES UNUI DOMN BONDOC, CARE SE UITA LA DÂNSUL SI-L ASCULTA CU UN SURÂS DE ADMIRATIE PE BUZE…): „Nicolae Tabara se pravali gramada cu obrazul în prundis si sângele îl prididi pe gura si pe nas. Si asa ramase un dram de vreme, neclintit ca un mort. Creierii îi vuiau, iar sufletul îi sângera si-l durea mai strasnic ca ranile fetei”.

Dar acest taran, Nicolae Tabara, macar reactioneaza verbal si „în Duh”, fata de mârlania orasenilor-bondoci, „destepto-smecheri”: „Apoi se ridica încetinel, clatinându-se pe picioare, îsi sterse sângele cu poala camasii si arunca o privire muta în urma trenului, care se pierdea în ceata zorilor. Un val amar de vorbe îi rasari în suflet, dar buzele lui crâmpotite de-abia  putura rosti oftând:
— Nu v-ajute Dumnezeu sfântul!”
Din pacate, taranul român, Nicolae Tabara, de la început de veac XX, dupa ce blestema…, se supune, definitiv (ca un Hristos învins!) – …se supune, parca, unei fatalitati de deasupra tuturor divinitatilor cerului (…si cerul îl sfideaza, imperial, parca, pe Tabara-taranul: „Din noianul negru de nouri, însa, soarele scaldat în sânge îsi înalta biruitor capul si împrosca în fetele drumetilor o beteala de raze purpurii…) – cu care fatalitate-realitate nu se poate lupta un om, un…român, mai ales: „Tabara îsi avânta povara în spinare si PORNI ÎNCET ÎNAINTE PE O CARARE SPINOASA, CU CAPUL PLECAT”.

…Da, ca niste „prosti” ar fi trebuit sa se simta românii (ramasi „treji”, cu constiintele!), atunci când Basescu, Golanul-SEF, „CONDUCTORUL” si „BONDOCUL-SEF”, le-a aruncat, azi, în fata…”prostia” lor, nestiinta întru ale ticalosiei europeano-masonice (noi, subsemnatul, am tot scris, am tot vestit, de …”ani buni”-TARE RAI ANI…dar cine s-a îngrijit sa asculte, fie si o vorba, spusa de un „NE-SEF”, de un „NE-GOLAN” al României? – …nimeni, fireste!) :

„<<As vrea sa mai stiti un lucru, agenda UE de astazi este mult mai subtila decît pare. Aduceti-va aminte ca, de mai bine de un an si jumatate, si probabil trebuie sa ma scuzati ca îmi arog acest drept de a sustine ca am fost unul dintre liderii UE care au spus ca solutia noastra pentru viitor este crearea STATELOR UNITE ALE EUROPEI. În mod subtil, documentul care se va discuta astazi si NU VA APAREA ÎN CONCLUZII este despre CEDARE DE SUVERANITATE. Este, de fapt, cel mai important subiect, care nu este parte a concluziilor. Sigur, el nu este asa intitulat, dar se va vorbi despre control bugetar, se va vorbi despre UNIFICAREA FISCALITATII, SE VA VORBI DESPRE PRIORITIZAREA LA NIVEL EUROPEAN A INVESTITIILOR, SE VA VORBI DE CRESTEREA AUTORITATII BANCII CENTRALE EUROPENE, DECI SUNTEM ÎN SFERA PE CARE ARTICOLUL 80 O ATRIBUIE INDISCUTABIL PRESEDINTELUI, ACEEA CARE VIZEAZA SUVERANITATEA>> (…)El a subliniat ca desi nu va aparea scris în documente subiectul legat de suveranitate, la Bruxelles se vor pune bazele discutiilor despre o mai puternica integrare. <<Practic, asta înseamna o mai puternica integrare a statelor. Este posibil sa se lanseze în discutie si posibilitatea alegerii directe de catre cetatenii europeni a unui lider al Uniunii. Sigur, discutiile sunt incipiente, dar este clar ca ideea unei integrari tot mai rapide, tot mai puternice, a unei integrari economice, fiscale, bugetare, bancare, politice, este în substratul acestei agende si trebuie sa ai experienta necesara sa o întelegi si sa o abordezi>>” – cf. Faclia, ziar independent de Cluj, pe http://www.ziarulfaclia.ro.
…De ce “agenda UE de astazi este mult mai subtila decît pare”…?! – si de ce nu va aparea, în Concluzii, problema “CEDARII DE SUVERANITATE”?Deh, mistere “adânci”, pentru …”prosti”! Pentru ca, de fapt, se anuntasera, înca din 2007, “binefacerile” SIGURE/CERTE (singurele…) pe care România le va avea, din partea UE/Statelor UNITE ale Europei (masonii n-au deloc imaginatie, ci doar o feroce tenacitate: USA, USE…!):
1-fiecare membru al UE (si membrii “sclavizato-jefuito-asasinati” din EST, în primul rând!), vor “ceda” (“de bunavoie si nesiliti de nimeni”!) 1% din PIB-ul lor, catre UE…;
2-si…tocmai ceea ce-i mira, pe unii, azi: “CEDAREA DE SUVERANITATE”, catre iudeo-masonerie!!!

…La Antena 3, azi dupa-amiaza, bortosul ziarist (versatil si…ofiter de securitate!), Bogdan Chireac, spunea: “NOI salutam aceasta cedare de suveranitate!” La fel zicea si liberalul Voicu, si ceilalti din studio…
Dar…CINE  sunteti “VOI”, cei care “salutati” tradarea de Neam, nerusinata, “pe fata”?!
Da, ÎNAFARA  UNUI REFERENDUM NATIONAL – orice “salutare” a lipsirii României de SUVERANITATE – ESTE TRADARE DE STAT SI DE ISTORIE A NEAMULUI ROMÂNESC!!!)
Caci, în definitiv, problema SUVERANITATII nu-i apartine unui ziarist sau unui politician, nici macar unui …Golan-SEF! Nu ziaristii, nu politicienii, nu Golanii-Sefi au varsat sânge, pentru SUVERANITATEA ROMÂNEASCA!!! – …ci mosii si stramosii lui…Nicolae Tabara!
Când erau principatele medio-evice valahe, lupta pentru mentinerea suveranitatii (si turcii ne-au lasat-o, dupa lupte cumplit de sângeroase, dar si prin onoarea respectarii tratatelor cu principii valahi! – ceea ce nu e cazul, cu pidosnicii iudeo-masoni atei, de la UE-ul de azi!) o asigurau voievozii-martiri, de tipul lui Mircea cel Batrân, Stefan cel Mare si Sfânt, Vlad Tepes…sustinuti de catre “oastea cea mare”, format din tarani…”prostii”!
…Si tot taranii-dorobanti au dobândit, cu pretul sângelui si-al vietii, SUVERANITATEA STATULUI UNIFICAT-ROMÂNIA, cea din 1877, prin miracolele de vitejie ale “prostilor”, de la Plevna! “Deosebit de semnificativ este faptul ca guvernul Statelor Unite, cu prilejul numirii noului lui reprezentantdiplomatic, declara ca STATELE UNITE RECUNOSC ÎN CHIPUL CEL MAI DEPLIN SUVERANITATEADESAVÂRSITA SI INDEPENDENTA A ROMÂNIEI , noul agent diplomatic fiind acreditat <<direct pe lânga suveranul României>> – cf. prof. Dragomir Laurentiu Marius, art. Diplomatia si problema recunoasterii internationale a independenteidepline a României, publicat în „Revista de stiinte politice. Revue des sciences politiques”, nr. 3 / 2004.
…Nu ne scoateti mortii din morminte, sa nu cumva sa intrati în locul lor, voi, toti, tradatorilor de Neam si Patrie! Ne vom trezi, prin Înalta Mila a Lui Hristos, înainte ca “smecherii”, din tara si dinafara, sa ne pacaleasca si desfiinteze! Si, atunci, va fi VAI DE… “VOI”!!!
A desfiinta România (de ieri, de azi, din veci spre veci!) – înseamna a-l nega pe IISUS HRISTOS!!!

…Voi, tradatorilor politicieni, de toate zdrentele si culorile (negre si vinete, “în mare”! – ca STEAGUL PIRATILOR!), tradatorilor ziaristi, lingai si santajisti si oportunisti, traficând pâna si cu cadavrul Mumei voastre…voi, tradatorilor prin somn si prin supunere oarba, animalica si tembela, veti plati, în fata Neamului (prin streang ieftin, de cânepa zdravana, de nadejde!) si-n fata Tronului Judecatii Dumnezeiesti (cu mult mai înfricosatoare, decât ne-ar ajuta imaginatia noastra, impotenta si schioapa!), pentru TACEREA VOASTRA VINOVATA, FATA CU SÂNGELE STRAMOSILOR VOSTRI, SÂNGE MARTIRIC, PE CARE-L SCUIPATI, CU NEPASAREA VOASTRA DE VIPERE, ORI DE MOLUSTE!!!
…”Nu veti scapa, nici în mormânt!”
  prof. dr. Adrian Botez

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.