Iluzionistul Alin Blaine l-a cunoscut pe Dumnezeu

Tânarul Alin Blaine (28 de ani), originar din Brasov, a dovedit pâna anul trecut ca este cel mai bun iluzionist din România, doar ca succesul nu i-a hranit sufletul. Chiar daca îsi facuse un loc în showbiz datorita trucurilor sale incredibile si putea chiar sa fie în locul câstigatorului „Românii au talent“, Cristian Gog, Alin a renuntat la tot luând o decizie cât se poate de neasteptata pocaindu-se. Declaratia sa intr-o emisiune de mare audienta de la Antena 1, o puteti urmari aici:

http://www.youtube.com/watch?v=VGs61Ot1c30

Fostul iluzionist a renuntat la aparitia în emisiuni, la prezenta la show-uri si petreceri, la banii pe care îi câstiga în urma trucurilor si la fetele care încercau sa-l cucereasca pentru a-si dedica viata lui Dumnezeu. Doar ca alegerea lui Alin a venit peste noapte, lasându-i pe cunoscuti fara cuvinte.

„Mi-a vorbit cineva despre Iisus si a doua zi am decis sa renunt la tot, la bani, la femei, la masini, la faima! Când Iisus îti vorbeste nu poti ramâne la fel…“, a spus Blaine pentru Cancan.

Atractia lui Alin Blaine pentru magie a aparut imediat dupa terminarea liceului, când a plecat la New York, cu bursa, pentru a studia Informatica. Numai ca dupa sase luni, s-a întâlnit pe strada cu celebrii magicieni David Blaine si Brad Christian si atunci a decis, la fel de spontan precum a facut si cu pocainta, ca este momentul sa devina iluzionist. A urmat astfel patru ani de studii la scoala de magie a lui David Blaine de la New York, unde a învatat tot ceea ce l-a facut cunoscut în România.

De când s-a pocait însa îsi petrece ziua citind Biblia si încercând sa-i convinga si pe altii sa se întoarca la Iisus. În prezent, Alin traieste la Brasov din rezervele adunate din spectacole si spera sa-si întemeieze cât mai repede o familie, sa aiba copii si sa devina predicator.

„Am trait ani întregi în pacat, am cheltuit sute de milioane si aveam o femeie azi, mâine poate doua, foarte multe relatii si multi prieteni. Acum, multi nu-mi mai sunt aproape. si mama mea a ramas uimita când i-am spus ca ma pocaiesc. Mi-a si spus sa renunt fiindca suntem o familie saraca si ne va fi greu, dar credinta a fost mai mare!“, a mai spus Alin. newsbv.ro

De asemenea pe siteul personal http://www.alinblaine.com acesta marturiseste ca anul trecut a renuntat la activitatea si viata de iluzionist. Cititi-i marturia:

Vreau sa precizez ca din data de 26 mai 2011 nu am mai fost prezent in cadrul nici unei emisiuni, implicit aceasta a fost ultima mea televizatie. Mentionez acest lucru deoarece nu vreau sa fiti indusi in eroare cu redifuzarea emisiunilor fara acordul meu pe diferite posturi tv. De atunci nu mai vreau sa merg la emisiuni pentru ca viata mea s-a schimbat.

Vreau sa mentionez faptul ca tot ce fac in calitate de iluzionist, totul este un truc, este ceva ce poti face si tu care citesti, dar cu foarte mult antrenament. Va intrebati cum pot face lucrurile acestea sau cum este posibil sa obtin asemenea rezultate fascinante? Nici nu va puteti imagina cate materiale de iluzionism exista, speciale pentru fiecare numar de iluzionism si daca te antrenezi mult poti obtine rezultate de exceptie.

Mentionez faptul ca in toata evolutia mea de a ajunge atat de bun, pe langa materialele de iluzionism si antrenament, iti trebuie si fler pentru a duce un truc la bun sfarsit. Tot ce vreau sa va adeveresc este ca NU EXISTA BIOENERGIE, nu am facut si nu o sa fac nimic cu ajutorul puterii mele sau alta putere din partea lui satan sau Dumnezeu. Trucul este o iluzie facuta cu dexteritate, antrenament si materialele necesare… pt levitatie, ascuns, spart, miscat diferite lucruri. Magie nu exista decat pt cei care lucreaza cu spiritele lui satan, pentru ca Dumnezeu nu are treaba cu asa ceva (magie). Iluzionismul este o meserie practicata de oameni bine antrenati, care realizeaza lucruri ce se pot explica prin folosirea materialelor de iluzionism sau ustensile de acest gen.

De ce va spun lucrul acesta? Pentru ca din anul 2011-luna aprilie, viata mea s-a schimbat, M-AM POCAIT, nu mai vreau sa traiesc in minciuna, nu mai vreau sa lupt impotriva Domnului Isus Hristos, nu mai vreau sa traiesc departe de Dumnezeu, de aceea iertati-ma ca pe unii chiar v-am facut sa credeti niste minciuni. Tot ce fac acum este doar pt Domnul Isus Hristos, El a indurat atatea pentru mine (a fost batut, chinuit, scuipat, despartit de Rai si, in final, TATAL si-a intors fata de la EL), pentru ca mi-a luat pacatele mele, a murit datorita mie si tie care citesti, dar EL a si inviat pentru mine si pentru tine, pentru ca eu si tu sa traim asa cum EL zice, asa cum EL vrea, asa cum a trait EL.

Mi-e rusine sa ma gandesc la toate lucrurile pe care le-am facut atunci cand eram despartit de Domnul meu Isus Hristos, dar sa nu uitam faptul ca EL nu a murit degeaba pe cruce, ci ca noi prin pocainta (sa ceri iertare Lui Dumnezeu pentru tot ce ai facut si sa nu le mai faci, constietizand ca esti un pacatos, ca lupti impotriva Lui Dumnezeu cu faptele tale, ca l-ai negat pana acum), ca nu ai cum sa intri in imparatia Lui decat daca esti un ucenic de-al Lui.
Cine este pe primul loc in inima ta, acela este idolul tau pana cand te vei pocai, pana cand il vei accepta pe Domnul Isus Hristos ca Domn si Mantuitor al vietii tale, pana cand vei inceta sa mai traiesti pentru eu-l tau si numai atunci EL va fi pe primul loc in tot ce faci.

Pentru mine iluzionismul a fost tot, a fost timpul meu, hobby-ul meu, pofta mea, intr-un cuvant iluzionismul a fost pe primul loc in inima mea, dar de cand numai este IL laud pe Dumnezeu pentru ca m-a iertat, m-a salvat de robia pacatului, de mania Lui si in final de iad.
In concluzie, stiu ca tu care citesti ma crezi nebun, dar nu-i nimic, eu am lasat tot pentru ca EL mi-a dat tot, dar iti zic ceva:

Aspru par multora cuvintele:

-Leapada-te de tine insuti, ia-ti crucea si urmeaza-L pe Isus Hristos Domnul Dumnezeu, care a murit, a purtat pacatele tale si a inviat pentru tine, dar mult mai aspru va fi in ziua cand vor auzi alte cuvinte, rostite chiar din gura Domnului Isus Hristos:

Matei 25:41 – Apoi va zice celor de la stânga Lui: „Duceti-va de la Mine, blestematilor, în focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si îngerilor lui!

– Pentru ca ati refuzat dragostea Domnului Isus Hristos murit in locul vostru pe cruce.
– Pentru ca ati trait ca niste atei in practica stiind ca exista Dumnezeu, ca EL este suveranul, Stapanul si Creatorul, stiind ca EL a dat pe singurul Lui Fiu pentru ca oricine vine la EL prin Domnul Isus Hristos asa cum EL zice, sa aiba viata vesnica.
– Pentru ca l-ati negat pe Dumnezeu si ati trait in pofta firii voastre, dupa pofta si inima voastra.

Matei 6:2 – Adevarat va spun ca si-au luat rasplata.

2 Cor. 11:15 – Sfârsitul lor va fi dupa faptele lor.

Faptele apostolilor 3:19 – Pocaiti-va, dar, si întoarceti-va la Dumnezeu, pentru ca sa vi se stearga pacatele, ca sa vina de la Domnul vremurile de înviorare

Evrei 12:25 – Luati seama ca nu cumva sa nu voiti sa ascultati pe Cel ce va vorbeste! Caci, daca n-au scapat cei ce n-au vrut sa asculte pe Cel ce vorbea pe pamânt, cu atât mai mult nu vom scapa noi, daca ne întoarcem de la Cel ce vorbeste din ceruri.

Ce altceva ar trebui sa faca Domnul Isus Hristos ca sa te motiveze sa traiesti pentru EL?

http://www.resursecrestine.ro

One thought on “Iluzionistul Alin Blaine l-a cunoscut pe Dumnezeu

  1. Maria tintisan

    Slavit sa fie Domnul nostru Isus Hristos care asa cum a promis caci va lucra cu mare putere in zilele acestea din urma.Domnul sa te intareasca frate Alin ,ne-am bucurat mult de marturia ta ,baiatul meu Emanuel a fost foarte intarit ,el la fel ca tine a lasat lumea cu claburile ei si sa Pocait, am vazut minunea lui Dumnezeu in viata lui ,si minunea lui Dumnezeu in viata ta ,Intareste-te si imbarbateaza-te ,nu te inspaiminta si nu te ingozi ,caci Domnul Dumnezeu tau este cu tine in tot ce vei face ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.