CONFERINTA NATIONALA A FEMEILOR, MAMAIA 2012!!!

CONFERINTA NATIONALA  A FEMEILOR, MAMAIA 2012
.
    Scriitoarea crestina, LIGIA SEMAN SI ECHIPA DE ORGANIZARE  –  te invitam cu drag sa fii alaturi de noi la conferinta nationala a femeilor, cu tema:
.
              SCHIMBATA, NU DOAR ATINSA DE DUMNEZEU!
.
    Data: 26 iunie – 30 iunie
    Locatia: Hotel Palas  4**** ,  Mamaia
    Costul 360 RON – incluse: cazarea si prânzul
    Înscriere: conferintafemei2011@yahoo.com,
 .
    Informatii:
    Telefon:  0762673247 – si 0722795557  – Elena Nini
    0745048768  – si 0734998008 – Cornelia Maftean  (dupa ora 18.00)
..
Conferinta cuprinde sesiuni de învatatura, marturii de vieti transformate si misiune, timp de partasie în grupe     mici si ateliere de rugaciune.
O echipa speciala de consiliere va fi  la dispozitia femeilor.
 .
                                       Detalii organizatorice:
Conferinta începe marti – 26 iunie, ora 16.00 si se va încheia  sâmbata – 30 iunie, ora 12.00
Va rugam frumos sa ne confirmati ocuparea locurilor integrala sau partiala repartizate pentru zona (orasul, grupul, biserica) dumneavoastra pâana la data de 25 aprilie.  Avâand in vedere ca locurile sunt limitate ( mai putine  ca anul trecut) – doar primii inscrisi vor beneficia de ocuparea locurilor.
Pâna în data de 18 mai 2012 se va plati jumatate din suma, respectiv 180 Ron si pâna in 11 iunie, restul sumei pâna la 360Ron. Cine are posibilitatea, poate plati toata suma pâna în data de 18 mai. Deasemenea specificam faptul ca avansul nu se va restitui având in vedere faptul ca locurile au fost rezervate.
Banii pentru conferinta vor fi depusi la Banca Transilvania, sucursala Hunedoara, la urmatoarele date: Seman Timotei, Hunedoara, cod IBAN:RO81BTRL06301201B98796XX, cu mentiunea „donatie conferinta”.
.
Pentru lidere: ar trebui sa avem de la ele lista cu toate persoanele care vin la conferinta si persoanele care vor depune banii in cont. Dorim sa fim foarte clar informati cu privire la suma si cine a depus, pentru cine s-a depus, telefonic la numerele de mai sus, sau prin mail – numele si prenumele corecte – pentru a evita neplacerile si confuzia.
Înregistrarea si cazarile se vor face între orele 10.00 – 14.00 – marti, 26 iunie, la Hotel Palas, Mamaia, Constanta in baza cartii de identitate. Spre deosebire de anii trecuti – nu vor mai fi paturi suplimentare in camere. Vor fi doar 2 persoane in camera.
.
Nota  din partea conducerii Hotelului Palas:
Facilitati copii:
–         1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 6 ani, beneficiaza de gratuitate in conditiile in care se folosesc paturile existente
–         copilul cu varsta peste 6 ani, va achita tariful intreg de adult (360 lei/sejur), pentru aceasta – parintele respectiv, mama va prezenta actul doveditor al copilului.
Pentru camerele care se vor ocupa inainte de inceperea evenimentului, Beneficiarul va avea o reducere din tariful de receptie de la tariful de 69 euro/ camera/noapte , la 50 euro/camera/ noapte. Acest tarif nu include mese.
 
Pentru persoanele care doresc sa vina mai repede de inceperea conferintei sau sa ramâna dupa terminarea evenimentului – se poate gasi cazare la un pret acceptabil la vilele din Mamaia Nord.
.
CUM SE AJUNGE LA LOCUL CONFERINTEI? Din gara Constanta, luati microbusul spre Mamaia Nord si spuneti la sofer sa opreasca la Hotel Palas- Pelican. Microbusele circula foarte des în acea perioada.
.
Din partea coordonatorilor conferintei – Ligia & Tibi Seman si a echipei de organizare.
 .
Material preluat de la Daniela Delibas wordpress.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.