Campania anuala AFR 2%

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Cetatea Ciceiului nr. 23, sector 6, Bucuresti
Tel. 0745.783.125 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro

office@alianta-familiilor.ro

1 martie 2012

CAMPANIA ANUALA AFR 2%

http://www.alianta-familiilor.ro/doilasuta.html

In fiecare an lansam o pledoarie speciala catre toti cititorii, membrii si simpatizantii nostri sa directioneze 2% din taxele lor catre AFR. Facem asta la inceputul primaverii fiecarui an si o facem din nou si anul acesta. Ne cunoasteti de mai multi ani, stiti ca ne preocupa ingrijorarile voastre si ca promovam cu abnegatie valorile morale si crestine peste tot unde avem acces. Am facut-o de mai multi ani si vom continua sa o facem atita timp cit Dumnezeu ne va da puterea si indemnul si vom avea libertatea. Impactul miscarii noastre este bine cunoscut. Il cunoastem si din multele materiale si mesaje care le primim din partea dtra. Intentionam sa continuam sa va informam, sa va atragem atentia asupra pericolelor care privesc familia si valorile, si sa va facem vocea si interesele auzite peste tot.

Dar asta implica nu doar investitie de timp si resurse intelectuale din partea noastra ci si cheltuieli financiare. Conferintele anuale pe care AFR le organizeaza sunt deschise intregului public fara cost. Vom continua sa organizam aceste conferinte, tot gratuit. In plus, insa, spre deosebire de alti ani, in anul acesta vom demara o campanie de panouri publicitare in diferite parti ale Romaniei pentru promovarea valorilor familiei. Aceste cheltuieli nu sunt neglijabile. Unul din costurile mari cu care ne confruntam sunt cele doua buletine informative pe care le emitem saptaminal, martia si joia, cit si mentinerea unui site electronic de prima clasa. Pe linga asta sunt si alte cheltuieli cu care orice organizatie nonprofit se confrunta. AFR nu are angajati platiti. Toti cei implicati in organizatia noastra sunt voluntari care isi doneaza timpul si talentul pentru beneficiul comun.

Ce am facut in 2011?

In anul trecut am fost mai activi ca in anul 2010. Am tinut cea mai mare conferinta anuala AFR, la Cluj, am intervenit de mai multe ori in Consiliul Europei si in Parlamentul European, am intervenit intr-un caz care se afla pe rol pe moment in Curtea Europeana a Drepturilor Omului si implica drepturile parentale, am organizat conferinte regionale, am sprijinit diverse actiuni concrete ale colegilor din Republica Moldova, am participat la o conferinta internationala la Bruxelles, am participat la marsuri profamilie in Romania, am organizat o duminica de post si rugaciune cu romanii din America impotriva avortului in Romania, am demarat un proiect de deschidere a unui nou centru de consiliere a tinerelor insarcinate impotriva avortului, am facut lobby in parlamentul tarii in favoarea unor legislatii profamilie. Facem cunoscute aceste lucruri cu modestie, si cu nadejdea ca fiecare dintre dtra intelegeti ca implicarea noastra necesita si investitii financiare. Este din acest punct de vedere ca facem aceasta pledoarie speciala pentru ca fiecare dintre dtra sa directioneze 2% din impozitele dtre catre AFR.

AFR nu este finantata din fonduri europene sau publice. Organizatiile proviata, profamilie si provalori din Uniunea Europeana nu se califica pentru fonduri nerambursabile. Organizatiile care promoveaza avortul, drepturile minoritatilor, ori antivalorile se califica pentru fonduri europene care le sunt date cu mina larga, chiar si in aceste vremuri de criza economica.

Cum Contribui?

Foarte simplu. Contributia dtra se poate face foarte simplu si implica putin timp. Doar intrati pe linkul alaturat, cititi indicatiile necesare, completati formularul de redirectionare a impozitelor, si va multumim. http://www.alianta-familiilor.ro/doilasuta.html

Inca o data, va multumim anticipat. Tot cu acest prilej va multumim si pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat in anii trecuti. Va dorim tuturor multa pace si prosperitate in familiile si caminele dtra. Multa sanatate. Va apreciem si ne bucuram ca va putem fi de folos. Joia viitoare vom relua articolele si anunturile obisnuite.

Alianta Familiilor din România, tel. 0745.783.125, e-mail office@alianta-familiilor.ro

www.alianta-familiilor.ro

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.