ROSIA MONTANA/vs/LOCURI DE MUNCA…???!!!

prof. dr. Adrian Botez

Golanul-Sef al României, Traian Basescu, afirma ieri, 31 ianuarie 2012, de la o „tribunuta” de la Bruxelles („leaganul” Francmasoneriei moderne…!): Veti observa ca si la nivelul UE nu mai exista dubii – ce spuneam acum câteva zile si mi se întorcea în cap – <<presedintele vrea aurul de la Rosia Montana>> – nu, vreau locurile de munca” – cf. http://www.ziare.com.

În primul rând, nimeni nu te suspecteaza”, golane, ca n-ai vândut zarafilor lumii (dimpreuna cu antecesorii tai, „prezidentii” Iliescu si Constantinescu) toate bogatiile României. România/Duhul României PE TAVA!!! – …dlui Max Rich si acolitilor sai israeliti, „mascati” sub „egida” G.C. „Rosia Montana”…!

…Dar de unde si pâna unde au devenit bogatiile RomânieiOPOZABILElocurilor de munca”? Numai un individ lipsit de minima logica si de buna-credinta (…sau, poate, având grave probleme cu capul/sistemul nervos si tiroida…sau cu loialitatea fata de tara pe care o conduce?!) – poate afirma asa o absurditate!

NU!!! Eu vreau, pentru România si românii mei:

  1. SI aurul, si argintul, si uraniul, si wolframul de la „Rosia Montana” – dar SI
  2. locurile de munca”, pentru cei care le exploateaza/le vor exploata!!!

Nemernic ordinar si tradator unsuros, rânjitor si jegos !

…Cu alte cuvinte, mai clare:eu vreau ca exploatarea bogatiilor României sa se faca de catre români, cu foloase de 100% pentru români (…nu cu „concesii” israelite, de la dl Max Rich, cam de…2%!!! – …care „concesii” devin, pe parcurs, „punga care pute a PUSTIU”, a lui Danila Prepeleac!!!).

CUM AU PUTUT STRAMOSII NOSTRI DACII (sa-si exploateze aurul!), VOM PUTEA SI NOI!

Fie si sa scurmam cu degetele în si pe sub pamânt – DAR NU NE ÎNSTRAINAM MOSTENIREA DE LA DUMNEZEU SI DE LA STRAMOSII NOSTRI!!!

Nu accept ca Golanul-Sef al României, sustinut de alde Adina Valean-Antonescu (sotia lui Crin Antonescu!) si de Antena 3 (a altui tradator, cu…”blana de oaie”! – Dan Voiculescu) sa azvârle cu bogatiile patriei noastre/mele, în „dreapta si-n stânga” planetei Terra, în veneticii si-n vampirii cei lacomi!

…Nu accept distrugerea siturilor arheologice (pentru ca în ele este comprimata si încifrata istoria tarii mele, a Neamului Românilor!), nici distrugerea/otravirea pamântului si apelor României, prin exploatarea cu cianuri…dar, daca se va ajunge la o exploatare judicioasa, EA SA FIE FACUTA PRIN NATIONALIZAREA BOGATIILOR STRATEGICE ALE ROMÂNIEI!

…Cel ce nu nationalizeaza (adica, nu vrea sa redea AdministratoruluiDE DREPT DIVIN AL ROMÂNIEI POPORUL ROMÂN!) Inima si Plamânii României – cel care atâta, una împotriva alteia, paturi sociale românesti (minerii din Apuseni contra activisti ecologisti si/ori ingineri specialisti si academicieni!) este un terorist si un tradator de patrie! – si, pentru astfel de monstri, trebuie prevazuta, în Constitutie (daca tot se…”revizuieste”!) – PEDEAPSA CU MOARTEA!

Decât sa fie distrus si îngropat destinul unei tari si al unui Neam – mai bine sa „producem” un hoit de câine turbat, cu mutra mongoloida, de khazar…!

Asa sa stie si sa ia seama toti cei ce nu vor si nu vor voi binele nostru, în veci de vesnicie! – ci asasinarea Neamului Românesc, incendierea Gradinii Lui Dumnezeu!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.