HALUCINANT: “Bă, copile, tu ai impresia că eu îţi păzesc ţie albinele!?”

A renunţat la meditaţii pentru bacalaureat şi la banchet să-şi strângă bani pentru a-şi începe propria afacere: „Am crezut că se poate face ceva în ţara asta” … dar Primăria i-a ucis visul!

Stupina lui Tudor Ionuț

 Galerie Foto (2) – STUPINA lui Tudor Ioniță

Visul  unui tânăr de 20 de ani dintr-o comună din judeţul Cluj de a avea propria afacere în domeniul apicol s-a năruit în mod subit, din cauza neglijenței și nepăsării unor angajaţi ai primăriei care nu l-au anunţat că urmează să fie efectuate erbicidări, scrie monitorulcj.ro.

Tudor Ioniţă şi-a deschis o afacere cu albine în 2013 în comuna Luna (la 20 km de Turda, respectiv 50 km de Cluj-Napoca) . Entuziasmat, își vedea cu hărnicie și încredere de munca la care s-a înhămat, cu toate puterile sale, renunțând chiar și  la meditațiile pentru bacalaureat, la banchetul de absolvire …economisind banii pentru demararea afacerii. Toate-i mergeau bine, asta până  săptămâna trecută când a observat că îi mor şi  îi dispar albinele. 

În cursul zilei de joi, 23 aprilie, au început să-mi moară familiile de albine. Prin cercetări proprii, am constatat că s-a efectuat erbicidare fără anunţare prealabilă cu minim 48 de ore, aşa cum prevede legea”, povesteşte Tudor Ioniţă (Sursa: Mesagerulcj.ro).

După ce a observat că i-au mai murit şi alte albine în zilele următoare, tânărul s-a dus la primăria din Luna să reclame problemele pe care le are, însă susţine că reprezentanţii Primăriei nu au venit să constate neregulile.

Trebuia să se constituie o comisie formată din medic veterinar, reprezentantul primăriei şi a registrului agricol, care să vină să constate daunele, să preleve probele şi să întocmească  un proces verbal cu care eu mă îndreptam împotriva vinovaţilor. Bineînţeles, că într-o ţară minunată este weekend şi toate se respectă ca atare. Şi n-au venit să constate. N-au venit la faţa locului”, a mai spus tânărul (Sursa: Mesagerulcj.ro).

Citiți cum au reacționat utoritățile locale în Mesagerulcj.ro

Sursa: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/45758-a-renuntat-la-meditatii-pentru-bacalaureat-si-la-banchet-sa-si-stranga-bani-pentru-a-si-incepe-propria-afacere-pimaria-i-a-omorat-visul-„am-crezut-ca-se-poate-face-ceva-in-tara-asta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s