Acces la Dumnezeu!

de Joni Eareckson Tada!

Cu ani în urmă, când o săritură greşită în apă mi- a cauzat paralizia, lumea mea a fost redusă la nivel elementar. Timp de doi ani am zăcut într-un pat de spital, trăind într- un mediu steril, înfăşurată în lenjerie albă, apretată, înconjurată de asistente cu aspect asemănător şi nefăcând ceva mai mult decât să mănânc, să respir şi să dorm. Am avut astfel foarte mult timp pentru a pune întrebări lui Dumnezeu. Prietenii care m- au vizitat în această perioadă, mă considerau prea filozofică. Dar ei vedeau lucrurile altfel, numai pentru că nu erau confruntaţi cu întrebările obsedante, care mă urmăreau pe mine:

De ce tocmai eu, Doamne? şi ” Ce semnificaţie are, de fapt, viaţa?

În această perioadă, chinuită de întrebări şi durere, mi- am putut da seama că viaţa trebuie să însemne mai mult decât pur şi simplu… A exista! Acesta a fost momentul în care am ajuns faţă în faţă cu Dumnezeul Bibliei; şi atunci am decis că este mai bine pentru mine să-I pun Lui gravele mele întrebări, decât să-I întorc spatele, ridicând din umeri. Aceşti doi ani, petrecuţi în spital, au fost ca o lungă sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Eu nu- ţi cunosc suferinţa, dar dacă seamănă cu a mea, îţi pot spune că handicapul te poate ajuta să-ţi ridici nivelul spiritual!!!

Sursa: acces-la-dumnezeu-1

Articol preluat de la DANIELA DELIBAS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.