Biblia muncitorilor de pe "plantatia" Apple …

Într-un articol din 14 iunie pe stiri mobile Antena3 LIVE are un articol foarte interesant si binevenit pentru formarea unei mentalitati bune de catre românii care vor citi cele scrise.

Sub titlul, edificator, Biblia muncitorilor chinezi pe “plantatia” Apple. Cele “13 porunci” pe care angajatii le îndeplinesc cu sfintenie, autorul dezvaluie cum „Un american care si-a cumparat cel mai recent model de laptop lansat de cei de la Apple, a gasit în interiorul cutiei un card care cel mai probabil apartinea unui muncitor de la Foxconn – fabrica din China care asambleaza produsele Apple, scrie Gizmodo.

Pe respectivul card erau inscriptionate mai multe reguli în limba mandarina, care s-au dovedit ulterior a fi “regulile de aur” din fabrica din China.

Primele porunci ale “Bibliei” celor de la Apple, nu  sunt altele, superingenioase, ci cele pe care orice manager serios si le doreste la orice  loc  de munca: Disciplina, Ordinea, Organizarea, Curatenia.

Pentru a  afla si celelalte lucruri “sfinte”, muncitorilor eficienti, mergeti direct la Sursa articolului, dând click AICI.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.