Targ de afaceri al romanilor din zona Boston/ New England

Asociatia Romanilor din New England (AR-NE) ii invita pe toti romanii din New England si pe toti cei care vor sa se bucure de o adevarata atmosfera romaneasca la TARGUL ROMANILOR DIN NEW ENGLAND, sambata 4 Decembrie 2010 intre orele 4-8PM la International Ballet Academy of Norwell din 34 Accord Park Drive, Norwell MA. Targul Romanilor va reuni cat mai multi membrii ai comunitatii romanesti din zona Bostonului si cat mai multe dintre “Prezentele Romanesti din New England”: organizatii non-profit romano-americane, firme in care sunt implicati romani, precum si profesionisti, romani care ofera servicii legale, financiare, medicale, etc. Sunt incluse in program prezentari generale ale activitatilor initiate de romani, iar participantii vor putea sa isi prezinte si prin standuri individuale activitatile, serviciile si proiectele de viitor. Organizatiile care nu vor putea participa vor putea trimite materiale promotionale care vor fi puse la dispozitia vizitatorilor la un stand comun destinat acestui scop. Targul se va impleti cu activitati de divertisment : tombola, muzica romaneasca, aperitive traditionale romanesti preparate de A Taste of Europe (www.ATasteOfEurope.us) si de voluntari AR-NE.

Asociatia Romanilor din New England cunoscuta anterior sub numele de BRP(Boston Romanian Professionals) activeaza in zona Bostonului si a fost incorporata legal pe 12 octombrie 2010.Dintre cei mai activi membrii ai AR-NE ii mentionam pe Razvan Mirica, liderul organizatiei,Valentin Neacsu, secretar, Lilliana Onita Lenco, trezorier, Marcel Filimon si Camil Toma , web design .Alexandru Lefter , Cultura si altii precum Andra Ivan, Theodor Moisidis si Serban Georgescu.

Organizatia are ca scop formarea de legaturi stranse intre romanii din zona New England-ului actionand ca o interfata profesionala , sociala si culturala .Aceasta organizatie s-a dovedit a fi foarte activa in timpul scurs de la infiintarea ei , dovada fiind actiunile relizate deja fie pe plan profesional (4 seminarii organizate), cultural (recenta reusita a serii de muzica si poezie”La Gura Focului” , cat si social -filantropic: picnic in parcul “Arboretum “din Boston, vizionarea Cupei Mondiale de Fotbal, pe de-o parte si pe de-alta parte implicarea a doi membri ai organizatiei in ajutorul de dinantea si dupa operatia fetitei Andreea Nemethi din Carei prin infiintarea si coordonarea sitului www.andeeainboston.org .

Familiile sunt incurajate sa-si aduca copiii, care vor petrece o seara de neuitat in spatiul dedicat lor. Ei vor viziona un film in limba romana, se vor juca cu alti copii romani, iar la plecare vor gasi in ghetute si o surpriza de la Mos Nicolae. Evenimentul este gazduit cu amabilitate de International Ballet Academy of Norwell , MA, SUA. Intrarea vizitatorilor si a organizatiilor participante va fi libera, fiind acceptate donatii catre AR-NE. Pentru mai multe informatii sau pentru a va oferi sprijinul, va rugam sa urmariti detaliile anuntate pe website-ul organizatiei la www.AR-NE.org.
Sebastian RUS

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s