Secularismul duce la islamizarea Europei – incepe Anglia

eurabiaPiscine din Marea Britanie organizeaza sedinte speciale in care toti inotatorii trebuie sa respecte codul vestimentar musulman

de A.N. HotNews.ro
Conducerile mai multor piscine publice din Marea Britanie au decis sa organizeze sedinte speciale in care toti inotatorii trebuie sa respecte codul vestimentar musulman, informeaza Telegraph. Potrivit noilor reguli, inotatorii, inclusiv cei non-musulmani, nu au dreptul sa intre in piscina in costume de baie obisnuite.

In schimb, inotatorii sunt rugati sa respecte strict codul vestimentar musulman: femeile trebuie sa poarta burqini, un costum de baie care acopera intreg corpul, cu exceptia fetei, mainilor si picioarelor, in timp ce barbatii, care inoata separat, trebuie sa fie acoperiti de la buric pana la genunchi.

De asemenea, unele scoli de stat au decis sa organizeze sedinte de inot doar pentru musulmani.

Publicatia prezinta cazul unei comunitati din sudul Londrei care a decis ca, sambata si duminica, piscina sa poata fi folosita doar de cei imbracati in costume de baie care respecta legile musulmane, in timp ce, la Glasgow, o sedinta de inot la care au voie doar barbati “acoperiti de la buric pana la genunchi” este organizata de o moschee locala la o piscina publica.

Masurile adoptate au fost criticate de politicieni britanici, care afirma ca ele incurajeaza “diviziunea si resentimentele intre musulmani si non-musulmani, erodand coeziunea sociala”.

Telegraph sustine ca sedintele speciale pentru musulmani au facut deja ca unor non-musulmani sa le fie refuzat accesul. David Toube si fiul sau in varsta de cinci ani nu au putut intra intr-o piscina publica din Hackney (estul Londrei), dupa ce li s-a spus ca sedinta de duminica este doar pentru barbati musulmani.

Publicatia precizeaza ca decizia contrasteaza cu cele intamplate in Franta, unde saptamana trecuta, oficialii au interzis unei femei musulmane sa inoate intr-o piscina publica deoarece era imbracata in burqini. Personalul piscinei aflata in estul Parisului i-a interzis femeii accesul in apa, citand “grija pentru igiena”.

Femeia, care este o frantuzoaica convertita la Islam, sustine ca a fost discriminata, insa primarul din Emerainville, Alain Kelyor, a declarat ca “toate acestea nu au legatura cu Islamul”, adaugand ca burqini nu este “un costum de inot islamic” si ca “nu exista in Coran”.


Nu stiu cum sunteti voi, dar eu cand ma gandesc la ceea ce a fost Europa odata… imi amintesc de cuvantul Scripturii care zice: “S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit” – Romani 1:22
Atunci cand Il scoatem pe Dumnezeul crestin din ecuatie nu ramane un vid spiritual, ci alte religii mult mai agresive si mai putin tolerante decat Crestinismul ii iau locul. Societatea fara Dumnezeu este o societate care se deschide influentei diavolului si a raului.
In alta parte Biblia spune ca nebunia lui Dumnezeu este mai inteleapta decat intelepciunea omului.
Ceea ce vad la ora actuala in “tarile civilizate” este o nebunie politizata a omului care crede ca ajuns la cel mai inalt nivel de cunoastere.
O lege naturala este aceea a consecintelor si se pare ca actiunile noastre politice, sociale si religioase au consecinte mult mai grave si mult mai rapide decat ne asteptam.
Dragii mei este vremea ca cel sfant sa se sfinteasca si sa se pregateasca de o vreme a cernerii. Toate acestea sunt semne vizibile ale faptului ca lumea isi schimba total atitudinea fata de crestini si aceasta va duce la prigoane aspre care vor incepe in tarile care se considera “democratice”.
Nu sunt nici profet si nici politolog insa atunci cand dai atentie Scripturii iti dai seama ce vremuri traiesti si ce trebuie sa faci pentru a te pregati din punct de vedere spiritual.
Atentie tuturor celor care traiesc o viata de indiferenta spirituala si tuturor celor care traiesc o viata crestina superficiala.

One thought on “Secularismul duce la islamizarea Europei – incepe Anglia

  1. Au venit. I-ati primit. Acum nu mai aveti acces in week-end la piscine. Peste 20 de ani, nici pe stadioane, in ritmul asta…
    Eu as zice asa: ” Ba, ! Asta e tara mea si s-a varsat mult sange pentru crestinismul ei. Asadar e o tara crestina. Nu-ti convin regulile ei, esti liber sa te cari de unde-ai venit! Asadar nu-ti ajunge ca beneficiezi de drepturi si ajutoare, pe munca si banii mei, nu-ti ajunge ca nu te-am dat afara cand copiii tai au pus bombe la metrou. Esti indignat ca ma comport eu in tara mea cum vreau? Vrei sa ma comport in tara mea cum te comporti tu in tara ta??? Nu mai bine nu-ti obosesti tu ochiii (ca mintea o ai deja spalata, demult) si te duci in desertul tau , de unde ai venit aici?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.