Conventia bisericilor romanesti din America de Nord are loc in Arizona!

Pastor Doru Levi Ilioi
Phoenix, Arizona, USA
http://www.phoenixmission.org

-080307_McCain2008_026In zilele de 13, 14 si 15 noiembrie, 2009, biserica „Emanuel” din Phoenix, Arizona, organizeaza Conventia „Bisericilor lui Dumnezeu” din America si Canada, de limba romana. Conventia are loc la “Cathedral Christian Center” 16635 N. 51st Ave. Glendale, AZ 85306 (situata la intersectia Bell Rd cu 51st Ave), adresa la care functioneaza si biserica „Apele Vii”, deservita de pastorul Marinel Mesaros. „Apele Vii” este una din cele trei biserici romanesti afiliate la organizatia crestina “Church of God”, alaturi de biserica „Philadelphia”, unde slujeste John Borcea si de biserica „Emanuel”, pe care o pastoresc.

Conventia „Church of God” se deschide vineri seara, la ora 7:00 pm, cu un program ce se incheie la 9:30 pm. In continuare, de la 9:30 pm, organizatorii au pregatit un “After Glow Youth Program” (Worship, Testimony and Prayer), care va dura pana la miezul noptii. Sambata, 14 noiembrie, participantii sunt asteptati sa petreaca trei ore in compania lui Dumnezeu, de la ora 6:00 pm pana la ora 9:00 pm. Prima parte a programului zilei de duminica, 15 noiembrie, incepe dimineata, la ora 9:00 si se termina la ora 12:30 pm. In aceasta ultima zi, participantii sunt invitati sa fie prezenti din nou, la “Cathedral Christian Center”, de la ora 6:00 pm. Lucrarile Conventiei „Bisericilor lui Dumnezeu” din America si Canada, afiliate la organizatia „Church of God” se vor inchide duminica seara, la ora 9:00. Intrarea este libera.

Printre participantii la eveniment se numara pastori renumiti, precum Dr. Tim Hill (Cleveland, Tennessee),  Dr. Lazar Gog (Anaheim, California), pastorul Donald Price (Phoenix, Arizona), Florin Cimpian (Chicago, Illinois), pastorul Moise Gaode (Sacramento, California), Dr. Dennis McGuire (Cleveland, Tennessee), etc. Mai multe detalii privind desfasurarea conventiei pot fi obtinute de pe site-ul bisericii “Emanuel”, la adresa: http://www.eptl.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.